Μπάσκετ

Προς οριστική διακοπή ο 4ος τελικός [vids]

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 22:59

Οι διαιτητές έστειλαν τις ομάδες στα αποδυτήρια, 2:46 πριν το τέλος του 3υ δεκαλέπτου λόγω ρίξης κροτίδων και φωτοβολίδων. Αποφάσισαν να εκκενωθεί το κλειστό του ΟΑΚΑ. Οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο. Δύσκολα θα συνεχιστεί το ματς.

Προς οριστική διακοπή ο 4ος τελικός [vids]

Επεισοδιακή εξέλιξη έχει ο τέταρτος τελικός της Basket League. Μιας και 2:46 πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου του ματς διεκόπη! Καθώς έπεσαν κροτίδες και φωτοβολίδες προς την πλευρά του πάγκου του Ολυμπιακού. Οι ρέφερι του ματς αποφάσισαν να στείλουν τις ομάδες στα αποδυτήρια για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 63-35 για τους φιλοξενούμενους. Οι οπαδοί των «πράσινων» αντέδρασαν για την κακή εμφάνιση της ομάδας του. Με αποτέλεσμα να συμβούν όσα έχουμε περιγράψει παραπάνω.

Μετά τις σχετικές διαβουλεύσεις που έγιναν στα αποδυτήρια ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, τους διαιτητές και τους αξιωματούχους του ματς, αποφασίστηκε να συνεχιστεί αυτό. Αλλά με μια διαφορά. Θα εκκενωθούν οι κερκίδες στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Υπήρξε δε η σχετική ανακοίνωση μετά το αίτημα των διαιτητών.

Βέβαια, οπαδοί του ΠΑΟ μπήκαν μέσα στο γήπεδο! 'Ετσι η αστυνομία ζήτησε από την αποστολή του Ολυμπιακού να παραμείνει στα αποδυτήρια για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, είναι αρκετά πιθανό οι διαιτητές να αποφασίσουν την οριστική διακοπή του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr