Μπάσκετ

NBA: Στους Σανς ο Μπράντλι Μπιλ

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - 10:53

Ο Μπράντλι Μπιλ μετακομίζει από τους Γουίζαρντς στους Σανς, για να παίξει δίπλα στους Ντέβιν Μπούκερ - Κέβιν Ντουράντ.

NBA: Στους Σανς ο Μπράντλι Μπιλ

Οι Γουίζαρντς συμφώνησαν με τους Σανς και στέλνουν τον Μπράντλι Μπιλ στο Φοίνιξ, για να πάρουν πίσω τον Κρις Πολ, τον Λάντρι Σάμετ και αρκετά draft picks σε μελλοντικές διαδικασίες.

Έτσι, ο νέος προπονητής των Ήλιων, Φρανκ Βόγκελ, θα έχει πλέον στη διάθεσή του μία νέα Big-Three με τους Μπράντλι Μπιλ, Ντέβιν Μπούκερ, Κέβιν Ντουράντ, με την ελπίδα ο Ντιάντρε Έιτον να κάνει το step-up και να βοηθήσει τον οργανισμό να κάνει πρωταθλητισμό. Αυτοί οι τέσσερις, είναι οι μοναδικοί που έχουν εγγυημένα συμβόλαια αυτή τη στιγμή στον οργανισμό.

Σε 11 σεζόν στη Λίγκα ο Μπιλ έχει 22.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ ανά 34.7 λεπτά σε 695 αγώνες κανονικών περιόδων, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια μετράει 27 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ ανά 35.8 λεπτά. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027 και θα του αποφέρει από 46.7 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2023/24 έως 57.1 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2026/27.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr