Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Αταμάν - Ποια η πρώτη του υπόσχεση

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 12:22

Ο Εργκίν Αταμάν είναι στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη την πρόσληψη του και ξεκίνησε η δουλειά για τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Αταμάν - Ποια η πρώτη του υπόσχεση

Ο Παναθηναϊκός έχει τον Εργκίν Αταμάν στην θέση του προπονητή και επίσημα. Ο Τούρκος προπονητής είναι στην Αθήνα από το πρωί της Τρίτης (206) και ξεκίνησε την δουλειά,

Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:

«Μου αρέσει το πράσινο, το πράσινο και το άσπρο είναι όμορφα χρώματα. Σίγουρα τα συναισθήματά μου εδώ, ως προπονητής του Παναθηναϊκού, είναι υπέροχα. Έχω βρεθεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, αλλά τώρα όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι έχοντας μεγάλους στόχους», τονισε.

Όσο για το αν αισθάνεται αισιόδοξος για το νέο του εγχείρημα ήταν ξεκάθαρος: «Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Αλλιώς γιατί να είμαι εδώ; Το ΟΑΚΑ είναι ένας μέρος με πολλούς τίτλους και αναμνήσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τώρα είναι η στιγμή να επιστρέψει στα χρόνια των επιτυχιών. Αυτή η αρένα θα είναι γεμάτη και μαζί με τον κ. Γιαννακόπουλο και όλο το επιτελείο θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα που θα παλεύει για τα πάντα. Μου αρέσει η Αθήνα, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά δεν είμαι εδώ για διακοπές. Είμαι ένας προπονητής-νικητής και με εξαίρεση αυτή τη χρονιά, τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν είχα μεγάλες επιτυχίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και τώρα αισιοδοξώ πως θα τις επαναλάβω στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Είμαι βέβαιος πως όλοι οι φίλαθλοί μας θα το ευχαριστηθούν και είμαι επίσης βέβαιος πως οι αντίπαλοί μας θα έχουν κάποια προβλήματα».

Τέλος, σε ερώτηση για το πως περιμένει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, είπε: «Είμαι βέβαιος πως θα είναι γεμάτο. Δεν θα είμαι μόνος μου. Θα έχουμε ένα μεγάλο και ισχυρό ρόστερ. Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και εργαζόμαστε με όλο το επιτελείο και με την μεγάλη υποστήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα νικήτρια, να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική ομάδα. Η ενέργεια του κόσμου θα μας προσφέρει σπουδαία συναισθήματα. Μου αρέσει το γεμάτο γήπεδο, μου αρέσει η σπουδαία ατμόσφαιρα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου, κανένας δεν μπορεί μόνος του. Χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο μας να το ευχαριστηθεί».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.