Μπάσκετ

Πάει Σέλτικς ο Πορζίνγκις

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 - 00:30

Σπουδαία κίνηση από τους Σέλτικς, που μία ημέρα πριν από το NBA Draft 2023 ετοιμάζονται να βάλουν στο ρόστερ τους τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, δίπλα στους Μάρκους Σμαρτ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ, Αλ Χόρφορντ, Ντέρικ Γουάιτ, Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Πάει Σέλτικς ο Πορζίνγκις

Αυτό που αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια του Athletic, παίρνει σάρκα και οστά. Απλώς για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, μπαίνει στο παιχνίδι και τρίτη ομάδα. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς, στους οποίους θα καταλήξει ο Μάλκομ Μπρόγκντον, με τον Μάρκους Μόρις να αποχωρεί από την Καλιφόρνια με προορισμό τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Από ‘κει και πέρα, πλέον οι «μάγοι» έχασαν ακόμη ένα βασικό στέλεχός τους, αφού το μεγάλο του αστέρι, Μπράντλεϊ Μπιλ, μετακόμισε στους Σανς, ενώ ο Κάιλ Κούζμα έκανε χρήση της οψιόν και έμεινε ελεύθερος.

Την περίοδο 2022/23 ο Πορζίνγκις είχε 23.2 πόντους (56% στο δίποντο, 39% στο τρίποντο, 85% στις βολές), 8.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.5 μπλοκ ανά 32.6 λεπτά συμμετοχής σε 65 αγώνες της regular season.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr