Μπάσκετ

Συνεχίζει στην Ευρωλίγκα με wild card ο Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 - 18:53

Η επιθυμία της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα ν’ αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στη Euroleague δεν έμεινε επιθυμία, αφού καταβάλοντας το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, εξασφάλισε τη μία wild card.

Συνεχίζει στην Ευρωλίγκα με wild card ο Ερυθρός Αστέρας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «telegraf.rs», οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση φυσικά με το… αζημίωτο. Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνιστεί με wild card, καταβάλλοντας ένα ποσό ύψους 500.000 ευρώ. Αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί τέλη Ιουνίου.

Από τη Σερβία, εξασφαλισμένη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν είχε μόνο η Παρτίζαν, λόγω της κατάκτησης της φετινής Αδριατικής λίγκας. Ετσι, η ομάδα από το Βελιγράδι αναμένεται να καταβάλλει μισό εκατομμύριο ευρώ για τη wild card, καθώς δεν κατάφερε να τσεκάρει αυτόματα το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης μέσω της Αδριατικής Λίγκας.

Από ‘κει και πέρα, μένει να γίνει γνωστό ποια ομάδα θα είναι η 18η με την Ευρωλίγκα να αποφασίζει ανάμεσα σε Βαλένθια ή τη φιναλίστ του φετινού Eurocup, Τουρκ Τέλεκομ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr