Μπάσκετ

Οι επιλογές του Παναθηναϊκού μετά το «όχι» του Πάντερ

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 - 15:43

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τις επιλογές του για νέα αποκτήματα αφού ο Πάντερ είπε όχι.

Οι επιλογές του Παναθηναϊκού μετά το «όχι» του Πάντερ

Ο Κέβιν Πάντερ, αποτελούσε τον βασικό στόχο του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, για την θέση «2». Αλλά ο 30χρονος αθλητής, προτίμησε να πάει στην Μπαρτσελόνα, παρά την καλύτερη οικονομική πρόταση των πρασίνων. Ενώ το ίδιο συνέβη και με άλλον έναν μεγάλο στόχο τους, τον Φακούντο Καμπάτσο.

Τώρα το τριφύλλι, πρέπει αναγκαστικά να κοιτάξει σε εναλλακτικές επιλογές, για την ενίσχυση της ομάδας. Με τον Τούρκο τεχνικό, να έχει στόχο να αποκτηθούν ακόμα δύο με τρεις ξένοι παίκτες στα γκαρντ. Οι οποίοι να έχουν ικανότητα στις προσωπικές φάσεις και στα σουτ. Μετά βέβαια, από τον Λούκα Βιλντόσα.

Παρότι στον Παναθηναϊκό ήθελαν τον Πάντερ να απαντήσει θετικά, ήταν σίγουρα προετοιμασμένοι για να λάβουν αρνητική απάντηση. Και έχουν αρκετές εναλλακτικές, για τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, καθώς και διάθεση να πληρώσουν.

Υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από πριν, για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά τώρα γίνεται ακόμα μεγαλύτερος στόχος. Ενώ τον καθιστά καλό στόχο το γεγονός ότι έχει και ελληνικό διαβατήριο. Ο 27χρονος είναι δεςμευμένος, με συμβόλαιο δύο ετών στην Φενερμπαχτσέ. Παρότι η τουρκική ομάδα, δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και για τον Ντάντε Έξουμ, ο οποίος όμως δεν βιάζεται. Καθώς ο Αυστραλός, φαίνεται πως έχει στις βλέψεις του την επιστροφή στο NBA. Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ήταν πολύ κοντά στο τριφύλλι, κατά την διάρκεια της σεζόν. Όμως και αυτός σκέφτονται την επιστροφή στην Αμερική, αλλά για οικογενειακούς λόγους.

Οι πράσινοι μπορεί να στραφούν στο NBA για παίκτες, ή να πάρουν και free agents. Καλή επιλογή δείχνει να είναι, ο πρωταθλητής με τους Νάγκετς Ρέτζι Τζάκσον. Υπάρχουν και οι επιλογές του Τζαβόντε Γκριν και του Σέικ Μίλτον. Ενώ μπορεί να κινηθεί ακόμη και για τους Ευρωπαίους, Γκόραν Ντράγκιτς, Σβι Μιχάιλιουκ και Φρανκ Ντιλικινά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr