Μπάσκετ

Θα ακολουθήσει 2ος γύρος στο σίριαλ Σλούκα!

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2023 - 20:14

Ο πρώτος γύρος των συζητήσεων μεταξύ του Κώστα Σλούκα και των Προέδρων του Ολυμπιακού, δεν έφερε κάποια τελική απόφαση, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν πως θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι μία από τις επόμενες ημέρες.

Θα ακολουθήσει 2ος γύρος στο σίριαλ Σλούκα!

Το ραντεβού του Κώστα Σλούκα με τους προέδρους του Ολυμπιακού δεν καρποφόρησε! Ο λευκός καπνός που περίμεναν όλοι να βγει από τα γραφεία της Arcadia, δεν φάνηκε.

Έτσι θα υπάρξει και 2ος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών για να δούμε αν τελικά ο Έλληνας γκαρντ παραμείνει στο Λιμάνι.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν όλες αυτές τις ώρες, ενημερώνοντάς τους πως θα υπάρξει νέο ραντεβού μετά την εποικοδομητική συζήτηση που προηγήθηκε.

Το οικονομικό κομμάτι δεν αποτελεί αυτήν τη στιγμή τροχοπέδη στο ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Έτσι συμφώνησαν να τα ξαναπούν μία από τις επόμενες ημέρες, δίνοντας παράταση στην αγωνία. Η απόφασή του Σλούκα, φυσικά, αναμένεται με ανυπομονησία και θα παίξει κομβικό ρόλο στον σχεδιασμό του Γιώργου Μπαρτζώκα, ειδικότερα μετά και την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοβ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.