Μπάσκετ

Η κλήρωση του Basketball Champions League

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023 - 17:53

Έγινε η κλήρωση για τους ομίλους του Basketball Champions League για την νέα περίοδο 2023-24 όπου συμμετέχουν και τέσσερις ελληνικές ομάδες. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Προμηθέας Πατρών έμαθαν τους αντιπάλους τους.

Η κλήρωση του Basketball Champions League

Το Περιστέρι «έπεσε» στον 1ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τις Μάλαγα, Φάλκο Σομπατέλι και Λε Μαν, ενώ ο Προμηθέας θα αναμετρηθεί στον 2ο όμιλο με Ντιζόν, Ρίτας Βίλνιους και Όπαβα.

Η ΑΕΚ κληρώθηκε στον 4ο όμιλο με Λούντβιχσμπουργκ, Ντιναμό Σάσαρι και Κινγκ Σέτσιν, ενώ ο ΠΑΟΚ θα βρει στο... δρόμο του στον 7ο όμιλο τις Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Γαλατασαράι και τη νικήτρια του 1ου τουρνουά από τον προκριματικό γύρο.

Η κανονική περίοδος αρχίζει στις 17 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 32 ομάδων οι οποίες θα είναι χωρισμένες σε οκτώ ομίλους. Οι πρώτοι των οκτώ ομίλων προκρίνονται απευθείας στους «16», ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι από κάθε γκρουπ θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στους «16» μέσω των Play-In.

Στους «16» οι ομάδες συγκροτούν τέσσερις ομίλους των τεσσάρων, με τους πρώτους δύο από κάθε γκρουπ να προκρίνονται στα προημιτελικά, όπου τα τέσσερα «εισιτήρια» για το φάιναλ φορ θα κριθούν σε σειρές (στις δυο νίκες).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.