Μπάσκετ

Όχι του Μίροτιτς σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 - 15:23

Ο Νίκολα Μίροτιτς είπε όχι στον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκό, διότι δεν θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα, ενώ το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Όχι του Μίροτιτς σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Η Μπαρτσελόνα και ο Νίκολα Μίροτιτς, δεν φτάνουν σε συμφωνία, για την αποζημίωση. Έτσι ώστε να αποχωρήσει ο παίκτης, ως ελεύθερος, για να πάρει μεταγραφή όπου επιθυμεί. Κάτι που κάνει όλο και περισσότερες, τις ομάδες οι οποίες εκφράζουν ενδιαφέρον, για την απόκτηση του.

Ο 32χρονος, πρόκειται για το πιο καυτό όνομα της αγοράς, για τους συλλόγους της Ευρωλίγκας, αυτό το καλοκαίρι. Ενώ υπάρχουν αρκετές ομάδες, οι οποίες είναι υποψήφιες για την απόκτηση του. Όμως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, δεν είναι πλέον ανάμεσα τους.

Οι δύο ελληνικές ομάδες, εξέφρασαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Με τους ερυθρόλευκους, να πλησιάζουν σε μια συμφωνία, χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα στο τέλος. Ενώ τώρα θα πρέπει να ψάξουν κάποιον άλλον για την συγκεκριμένη θέση. Ο λόγος για τον οποίο είπε όχι ο Μίροτιτς, ήταν επειδή δεν ήθελε να μετακομίσει για μόνιμη εγκατάσταση, στην Ελλάδα.

Προς το παρόν, δύο ομάδες είναι αυτές που πιέζουν όσο μπορούν, για να κάνουν τον πάουερ φόργουορντ δικό τους. Αυτές οι δύο, είναι η Μονακό, καθώς και ο Ερυθρός Αστέρας. Με την ομάδα του Πριγκιπάτου, να είναι αυτή η οποία έχει ένα σχετικό προβάδισμα.

Αυτό ισχύει επειδή, έχουν κάνει πολύ δουλειά, για να πείσουν τον 32χρονο, να πάει να αγωνιστεί στην Γαλλία. Με την φανέλα της Μονακό. Αλλά ο πιο ξεκάθαρος λόγος για τον οποίο έχουν το προβάδισμα, είναι τα χρήματα που του προσφέρουν. Καθώς του δίνουν συμβόλαιο επτά εκατομμυρίων ευρώ, για δύο χρόνια. Ένα ποσό που ο Ερυθρός Αστέρας, δεν μπορεί να ξεπεράσει και ούτε να φτάσει. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα δυσκολότερη, όσο δεν φτάνει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr