Μπάσκετ

Εκλεισε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός!

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 - 01:35

Αλλάζει επίπεδο ο Παναθηναϊκός με μια μεταγραφή από… άλλα χρόνια. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ είναι παίκτης των "πράσινων' καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.

Εκλεισε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός!

Mέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το «χρυσό» ντιλ που δυναμώνει και άλλο την ομάδα του Αταμάν. Με την μεταγραφή αυτή ο Παναθηναϊκός ανεβάζει και άλλο επίπεδο, προσθέτοντας στο ήδη πολύ καλό του ρόστερ ένα ακόμα παίκτη από την πρώτη γραμμή.

Ο Ισπανός έρχεται στην καλύτερη ηλικία της μπασκετικής του καριέρας, και αφήνει το ΝΒΑ για να γίνει δίπλα στον Σλούκα, τον Βιλντόζα, τον Λεσόρ η «ομάδα κρούσης» που θα τον επαναφέρει στους τίτλους και τις στιγμές δόξας.

Με απόλυτη μυστικότητα όπως έπραξε και στην υπόθεση Σλούκα, ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πιο περιζήτητο, μαζί με τον Μίροτιτς, φόργουορντ, από όσους κυκλοφορούσαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Για την ακρίβεια, δεν κυκλοφορούσαν διότι στο μυαλό του Ισπανού παρέμενε το ΝΒΑ έχοντας βγει στην αγορά ως free agent.

Ο 27χρονος φόργουορντ, που «σημάδεψε» τον περασμένο Σεπτέμβριο τον τελικό του EuroBasket με 27 πόντους (7/9 τρίποντα), οδηγώντας την Ισπανία στο χρυσό μετάλλιο απέναντι στη Γαλλία, δεν βρήκε τις προτάσεις που ήθελε στο NBA, με τον Παναθηναϊκό να του καταθέτει μία πολύ υψηλή πρόταση και να πλησιάζει πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο ύψους 2,08μ, πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε τα τελευταία 7 χρόνια στο NBA με τις φανέλες των Νάγκετς, Τίμπεργουλφς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς, μετρώντας 339 αγώνες κανονικής περιόδου με μέσους όρους 5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στην Ισπανία ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε το… ξεπέταγμά του στην Εστουδιάντες (2014-2016), παίρνοντας στη συνέχεια το εισιτήριο για τον μαγικό κόσμο του NBA, ενώ ήταν μέλος της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο EuroBasket 2017 (αργυρό μετάλλιο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.