Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδας: Αποκαλυπτήρια κόντρα στην Σλοβενία!

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 14:58

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (21:30) στη Λιουμπλιάνα την Σλοβενία του Λούκα Ντόνσιτς στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του Μουντομπάσκετ 2023...

Εθνική Ελλάδας: Αποκαλυπτήρια κόντρα στην Σλοβενία!

Μετά από δύο εβδομάδα σκληρών προπονήσεων η Εθνική Ελλάδας θα δώσει το πρώτο και σοβαρό φιλικό τεστ κόντρα στην Σλοβενία του Λούκα Ντόνσιυς σήμερα το βράδυ (21:30) στη Λιουμπλιάνα.

Η Εθνική μας θα αγωνιστεί χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος παραμένει αμφίβολος για συμμετοχή στο Μουντομπάσκετ ενώ θα απουσιάσει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου αλλά και ο Μανώλης Χατζηδάκης.

Από την άλλη πλευρά ο Τόμας Γουόκαπ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με την γαλανόλευκη φανέλα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στον 3ο όμιλο του Μουντομπάσκετ τις ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία και η Ιορδανία. Το 19ο Μουντομπάσκετ θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία.

Η αποστολή της Ελλάδας

Γκαρντ: Τόμας Γουόκαπ, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος.

Φόργουορντ: Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Δημήτρης Αγραβάνης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου.

Σέντερ: Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Τσαλμπούρης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr