Μπάσκετ

Ανακοινώθηκε η 12αδα της Ισπανίας

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - 12:42

Η Εθνική ομάδα της Ισπανίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει μουντομπάσκετ και παράλληλα ανακοινώθηκε η αποστολή για το παγκόσμιο κύπελλο.

Ανακοινώθηκε η 12αδα της Ισπανίας

Στο τελευταίο τεστ νίκησε με 86-77 την Δομινικανή Δημοκρατία και πλέον ρίχνεται στην μάχη της μεγαλύτερης διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε την 12αδα που θα αγωνιστεί στη διοργάνωση αν και ενδεχομένως να υπάρχει μια αλλαγή. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Αλμπέρτο Ντίαθ και την κατάσταση της υγείας του, καθώς τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Καναδά.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Ισπανίας: Αλμπέρτο Ντίαθ ή Χάιμε Φερνάντεθ, Χουάν Νούνιεθ, Σέρχιο Γιουλ, Ντάριο Μπριθουέλα, Ρούντι Φερντάντεθ, Άλεξ Αμπρίνες, Βίκτορ Κλαβέρ, Τζοέλ Πάρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Σάντι Αλντάμα, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Ουσμάν Γκαρούμπα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ισπανία βρίσκεται στον 7ο όμιλο μαζί με Βραζιλία, Ιράν και Ακτή Ελεφαντοστού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr