Μπάσκετ

Έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 15:28

Έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν, το πρωί της 31 Αυγούστου, στο ΟΑΚΑ. Με τον Κώστα Σλούκα και τον Ντίνο Μήτογλου, να δίνουν το παρόν.

Έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Παναθηναϊκός

Ο καινούργιος Παναθηναϊκός, του Εργκίν Αταμάν, έκανε την πρώτη του προπόνηση στο ΟΑΚΑ, το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου. Ενόψει της ερχόμενης σεζόν, με τις πολλές του νέες μεταγραφές.

Ο τεχνικός των πρασίνων, είχε σχεδόν όλους τους τους παίκτες, διαθέσιμους. Με τους μόνους που έλειψαν, να ήταν οι διεθνείς, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Μωραΐτης, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ. Οι οποίοι βρίσκονται στις Φιλιππίνες, για να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους, στο MundoBasket 2023.

Βέβαια ο Ντίνος Μήτογλου, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην προπόνηση, λόγω του τραυματισμού του. Ο οποίος τον ανάγκασε να γυρίσει πρόωρα από την Μανίλα. Αφού υπέστη ρωγμώδες κάταγμα βάσης μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι, πριν την έναρξη του τουρνουά.

Όλα τα βλέμματα, ήταν εστιασμένα στον Κώστα Σλούκα. Ο οποίος άφησε τον Ολυμπιακό, για να πάρει ρόλο ηγέτη, στον Παναθηναϊκό. Σε μια αναπάντεχη κίνηση, τόσο για το ελληνικό όσο και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι πράσινοι, αναμένονται να κάνουν ξανά προπόνηση στο ΟΑΚΑ, το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου. Πριν αναχωρήσουν, με προορισμό την Σλοβενία. Όπου και θα κάνουν, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr