Μπάσκετ

Το Super Cup στην Betsson με σούπερ προσφορά*

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:06

Η εποχή της προετοιμασίας πέρασε για τις ελληνικές ομάδες και το Super Cup στη Ρόδο (29-30 Σεπτεμβρίου) θα είναι μία καλή πρόβα για τις Ελληνικές ομάδες πριν την έναρξη της μπασκετικής σεζόν. 

Το Super Cup στην Betsson με σούπερ προσφορά*

Στο «νησί των ιπποτών», Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι και ΠΑΟΚ θα μονομαχήσουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο πρώτος ημιτελικός είναι αυτός ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ολυμπιακό (29/09, 17:00), με τον Βασίλη Σπανούλη να τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα για μία ακόμα φορά.

Στον άλλο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ θα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό (29/09, 20:30), με στόχο να κάνει την μεγάλη έκπληξη απέναντι στην ομάδα του Αταμάν που έχει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα δούμε τον μικρό τελικό στις 17:00, ενώ στις 20:30 θα παιχτεί ο μεγάλος τελικός με φόντο το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SUPER CUP

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr