Μπάσκετ

Η Betsson Χρυσός Χορηγός της ΚΑΕ Άρης Midea!

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 - 18:22

Η Betsson είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι Χρυσός Χορηγός της ΚΑΕ Άρης Midea και θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στις προσπάθειές της σε Ελλάδα και Eurocup.  

Η Betsson Χρυσός Χορηγός της ΚΑΕ Άρης Midea!

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπάσκετ του «Αυτοκράτορα» στην Θεσσαλονίκη η Συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της συνεργασίας της Betsson ως Χρυσού Χορηγού του Άρη Midea.

H Betsson δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά μέσω του www.betsson.gr από τον Ιούνιο του 2021, κι από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της στην Ελλάδα, στηρίζει τον αθλητισμό και όλες τις ενέργειες που καλλιεργούν το υπεύθυνο παιχνίδι.

Η Betsson θα είναι δίπλα στον «Αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ στο «Nick Galis Hall», έχοντας ως στόχο να προσφέρει διασκέδαση στον κόσμο που γεμίζει την έδρα του Άρη Midea, ενώ παράλληλα σε συνεργασία με την ομάδα θα αναπτύξει δράσεις με στόχο να προσφέρει και στην κοινωνία.

Τα μέλη της διοίκησης της ομάδας καλωσόρισαν την Betsson στην οικογένεια του Άρη και ο πρόεδρος της ομάδας, Χάρης Παπαγεωργίου επισήμανε πως:

«Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα με ένδοξη ιστορία. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ως διοίκηση και ως Άρης που καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Πιστεύω πως θα έχουμε μία επιτυχή συμπόρευσή τη φετινή σεζόν η οποία θα είναι επικερδής και για τις δύο πλευρές».

Ο Managing Director του Betsson.gr, Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του σχετικά με την συνεργασία με την ΚΑΕ Άρης Midea:

«Η Betsson γιορτάζει φέτος τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της. Έχουμε κάνει κι άλλες συνεργασίες, αλλά αυτή με τον Άρη μου δίνει ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, καθώς έχουμε πάρα πολλά μέλη στην εταιρεία μας τα οποία υποστηρίζουν τον Άρη και έχουν μεγαλώσει μαζί του, βλέποντας τους αγώνες του και γνωρίζοντας την ένδοξη ιστορία του. Όποτε, η συγκεκριμένη συνεργασία είναι πολύ ιδιαίτερη για όλους μας.

Θα είναι μία πολυεπίπεδη χορηγία, η οποία δε θα περιοριστεί μόνο στη φανέλα της ομάδας. Επιθυμούμε να είμαστε ουσιαστικά δίπλα στον Άρη και να τον στηρίξουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο κληθούμε. Εύχομαι οι αθλητές και οι προπονητές να είναι υγιείς και να έχουν μία επιτυχημένη χρονιά».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr