Μπάσκετ

Και το όνομα αυτής… AEK BETSSON BC

Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 20:23

Η ΑΕΚ ΒC, με το βλέμμα στο μέλλον και τη στοχοπροσήλωση στις κορυφές εντός και εκτός γηπέδων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την αναβάθμιση της συνεργασίας της με τη Μεγάλη Χορηγό Betsson.

Και το όνομα αυτής… AEK BETSSON BC

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ΑΕΚ και Betsson επικύρωσαν την αγαστή σχέση εμπιστοσύνης και για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο συμπορεύονται, με το μπροστινό μέρος της ιστορικής φανέλας του Συλλόγου μας, που συμπληρώνει οσονούπω 100 χρόνια ζωής, να διαφημίζει την κορυφαία στο χώρο της εταιρία.

Oι δύο ισχυρές επωνυμίες ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, υπογράφοντας μία ιστορική συμφωνία ονοματοδοσίας, η οποία συνιστά αφετηρία νέων κατακτήσεων, με γνώμονα πάντα τις κοινές αξίες, το αίσθημα της άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού, και με στόχευση στις πρωτοβουλίες εταιρικής ευθύνης με κοινωνικό πρόσημο.

H ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι στο εξής θα ορίζεται ως ΑΕΚ BETSSON BC.

Η «Βασίλισσα» των 17+1 τίτλων, μαζί με το τρόπαιο του γενεθλίου 1924, του «Καλλιμαρμάρινου» Κυπελλούχων του Ρεκόρ Γκίνες, και των 2 τελευταίων διεθνών τροπαίων της Ελλάδας, της επικής ταινίας «1968», που την τρέχουσα περίοδο προβάλλεται στις μεγάλες οθόνες των ΗΠΑ και του Καναδά, των πολλαπλών δράσεων για τον άνθρωπο, τα τελευταία δε 2 χρόνια μαζί με τη Μεγάλη Χορηγό Betsson, θα συνεχίζει να ατενίζει τα μελλοντικά με αισιοδοξία.

Προχωράμε σταθερά για τα σπουδαία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr