Μπάσκετ

Αναβλήθηκε το Αρμάνι-Μακάμπι

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023 - 15:39

Η Ευρωλίγκα έβγαλε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Μακάμπι για την 2η αγωνιστική, αναβάλλεται λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων και την σύγκρουση στο Ισραήλ.

Αναβλήθηκε το Αρμάνι-Μακάμπι

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο αγώνας 2ου γύρου της κανονικής σεζόν του BKT EuroCup μεταξύ της Χάποελ Τελ Αβίβ και της Γουλβ Βίλνιους, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου, και ο αγώνας της κανονικής περιόδου EuroLeague της Turkish Airlines, του γύρου 2, μεταξύ Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ, προγραμματισμένος για 12 Οκτωβρίου, έχουν ανασταλεί μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις και την έναρξη της ένοπλης σύγκρουσης στο Ισραήλ.

Η Euroleague Basketball παρακολουθεί την κατάσταση και θα αξιολογήσει μαζί με τις ομάδες που επηρεάζονται τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων με βάση τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν όταν είναι διαθέσιμες.

Η Euroleague Basketball επαναλαμβάνει τη σταθερή της δέσμευση ενάντια σε όλες τις πράξεις βίας και υπέρ της ειρήνης και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη φωνή της για να προάγει το σεβασμό, την ένταξη και τη διαφορετικότητα, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα του οργανισμού και των ομάδων του.

Η Euroleague Basketball επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους όσους επλήγησαν από τη συνεχιζόμενη τραγωδία.»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr