Μπάσκετ

Οι μάχες του Eurocup με ειδικά στοιχήματα

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - 10:16

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup αρχίζει με δυνατές αναμετρήσεις που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Οι μάχες του Eurocup με ειδικά στοιχήματα

Ο Άρης ο οποίος φέτος επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δοκιμάζεται στην «Kalnapilio Arena» απέναντι στην Λιετκαμπέλις (19:00) στο πλαίσιο του Β’ ομίλου.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετά την ήττα της πρεμιέρας από την κάτοχο του τροπαίου Γκραν Κανάρια στο «Nick Galis Hall» (66-82) έχει δοκιμασία στη Λιθουανία, με την Λιετκαμπέλις να προέρχεται επίσης από ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στην Ποντγκόριτσα από την Μπουντούτσνοστ (76-65).

Οι Θεσσαλονικείς πάλεψαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα (72-81), αλλά με πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους νταμπλούχους και φιναλίστ της Euroleague και τώρα θα αναζητήσουν την πρώτη επίσημη νίκη της σεζόν.

Λιετκαμπέλις – Άρης 1(-8.5):1.86 2(+8.5):1.86

Στον Α’ όμιλο η Μπεσίκτας υποδέχεται την Προμετέι (20:00), με τις δύο ομάδες να έχουν αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

Η τουρκική ομάδα του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς επικράτησε στο θρίλερ της 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Μπανταλόνα (62-63), πανηγυρίζοντας την εκτός έδρας νίκη στη Βαρκελώνη χάρη στο καλάθι του Χάμοντς 3’’ πριν το τέλος και ψάχνει το 2/2.

Αντίστοιχο στόχο έχει και η Προμετέι, με την ομάδα της Ουκρανίας να έχει εύκολη πρεμιέρα νικώντας το Αμβούργο (97-77) στη Ρίγα.

Μπεσίκτας – Προμετέι 1(-7.5):1.85 2(+7.5):1.88

Στην «Quotidiano Arena» η Τρέντο αντιμετωπίζει την Μπουργκ (21:00), στο πλαίσιο του Β’ ομίλου, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις στην πρεμιέρα.

Η Τρέντο δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ουλμ (80-70) και τώρα θέλει να σπάσει το ρόδι με την πρώτη νίκη, ενώ η γαλλική ομάδα αναζητά το 2/2, καθώς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σλασκ Βρότσλαβ (90-74).

Τρέντο – Μπουργκ 1(+1.5):1.86 2(-1.5):1.86

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Eurocup

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr