Μπάσκετ

Betsson: Σούπερ προσφορά* στο Παναθηναϊκός-Mπάγερν Μονάχου!

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 20:39

Το Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου έρχεται και παίζει στην Betsson με μία σούπερ προσφορά*. 

Betsson: Σούπερ προσφορά* στο Παναθηναϊκός-Mπάγερν Μονάχου!

Το πρώτο αιώνιο ντέρμπι για την Ευρωλίγκα ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και η ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό αναγκαστικά έχει μπει στο χρονοντούλαπο.

Καθώς για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία φέτος δεν αστειεύεται καθόλου.

Οι Πράσινοι παίζουν με το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:15) έχοντας μία ακόμα πολύ σημαντική απουσία!

Ο Κώστας Σλούκας έπαθε θλάση και δεν μπορεί να παίξει με τους Βαυαρούς, προσθέτοντας μία ακόμα απουσία για τον Αταμάν (σίγουρα δεν παίζει ο Μήτογλου), την ώρα που ο Βιλντόζα δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του.

Όπως είναι λοιπόν κατανοητό, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τη γερμανική ομάδα.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr