Μπάσκετ

Betsson: Σούπερ προσφορά* στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 20:00

Το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα έρχεται (13/10, 21:15) και παίζει στην Betsson με μία σούπερ προσφορά*. 

Betsson: Σούπερ προσφορά* στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Στην Euroleague η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από μία μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λουκ Σίκμα, Σακίλ Μακίσικ και Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Μουσταφά Φαλ και ντεμπουτάρει ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Όσο για την Μπαρτσελόνα; Ένα άκρως ενδιαφέρον ρόστερ στα χέρια του Γκριμάου, ο οποίος όμως καλείται να βρει την χημεία των αθλητών του και εννοείται και ο ίδιος να βρει τη θέση του στο κορυφαίο επίπεδο.

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι γεμάτο και ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κατακτήσει μία ακόμα νίκη στην Euroleague.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για το παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr