Μπάσκετ

Ο Σφαιρόπουλος στον Ερυθρό Αστέρα

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 - 13:24

Με κάθε επισημότητα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιστρέφει στους πάγκους σε ομάδα της Ευρωλίγκα, αναλαμβάνοντας τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σφαιρόπουλος στον Ερυθρό Αστέρα

Το Βελιγράδι και ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς ο σύλλογος από την Σερβία, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελληνα προπονητή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού (2014-18) και της Μακάμπι Τελ Αβίβ (2018-22), επέλεξε να μείνει εκτός παρκέ μέχρι να βρει μία ομάδα με προϋποθέσεις και υψηλούς στόχους.

Ο έμπειρος τεχνικός, θ' αντικαταστήσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος απολύθηκε λόγω του απογοητευτικού απολογισμού (μία νίκη και τρεις ήττες) του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr