Μπάσκετ

Meet the Players: Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 20:19

Δεν του τοποθετήσαμε μία λάμπα πάνω από το κεφάλι του, ούτε τον βάλαμε σε διαδικασία σκληρών βασανιστηρίων για να μας μιλήσει. Τον ανακρίναμε όμως σε μία απολαυστική συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. 

Meet the Players: Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

O λόγος για τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, τον οποίο η Betsson πέρασε από «ανάκριση» , με τον παίκτη της ΑΕΚ BETSSON BC να εγκαινιάζει την σειρά εκπομπών με τίτλο «Meet the Players», που έχει ως σκοπό να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τους παίκτες της Βασίλισσας.

Ο «Κούζμι» μίλησε στην κάμερα της Betsson για τα πάντα. Για τους συμπαίκτες του, την αγωνιστική εικόνα της AEK BETSSON BC, τις συνήθειές του πριν τα παιχνίδια, την Ελλάδα και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Απάντησε στα κουίζ μας, ενώ είχε και μία τριπλή έκπληξη από την Λιθουανία.

Τέλος οι φίλοι της Ένωσης πήραν το ρόλο του δημοσιογράφου κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις, τις οποίες είχαν γράψει στο Instagram μέσω του post της Betsson.

Δείτε τη συνέντευξη του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

https://www.youtube.com/watch?v=O40Nb_voAhY

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr