Μπάσκετ

Πετρούσεφ: «Τιμή που ανήκω στον Ολυμπιακό»

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 12:31

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε το πρωί στην Αθήνα τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών.

Πετρούσεφ: «Τιμή που ανήκω στον Ολυμπιακό»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήρθε το πρωί στην Αθήνα αφού ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του σε μια από τις δυνατές μεταγραφές του.

Ο Ολυμπιακός υπέγραψε τον Πετρούσεφ έως το 2026 και κάνει μια μεγάλη επένδυση με τον Σέρβό, ύψους 2,11 πάουερ φόργουορντ. Τον οποίο έφερε για να καλύψει το κενό το Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σέρβος σέντερ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ, μετά την σύντομη θητεία του στο ΝΒΑ. Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε και στον Βεζένκοφ.

«Νιώθω πολύ καλά. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να παίξω. Πέρασα κάποιες καταστάσεις στο ΝΒΑ που δεν περίμενα και δεν ήταν το λάθος δικό μου. Είμαι ένας νέος παίκτης που θέλει να αγωνίζεται.

Μου είπε τα καλύτερα ο Βεζένκοφ. Περάσαμε πολλές ώρες στο Σακραμέντο, μιλήσαμε πολύ και με συμβούλευσε να πάω στον Ολυμπιακό από τις προτάσεις που είχα. Είχα μιλήσει το καλοκαίρι με τον Νίκολα (Μιλουτίνοφ) και πέρσι με τον Χασάν Μάρτιν, που επίσης μου έλεγαν τα καλύτερα.

Πέρσι έπαιζα και στο 4 και στο 5. Ξέρω τον Νίκολα (Μιλουτίνοφ) από την εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς ψηλούς, θα είναι ωραία. Δεν έχω μιλήσει για τον ρόλο μου με τον κόουτς. Θα μιλήσουμε και θα πρέπει να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα».

Από τον Ερυθρό Αστέρα στον Ολυμπιακό

Για το γεγονός ότι θα φοράει ερυθρόλευκα όπως και πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα είπε: «Μου αρέσουν τα χρώματα, τι να πω… Πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα πέρασα την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Απόλαυσα την ατμόσφαιρα, ο κόσμος με στήριξε και όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό έβλεπα πως είναι αδερφοποιημένα σωματεία. Είμαι χαρούμενος που μένω στην οικογένεια».

Τέλος, για το ΝΒΑ είπε «Είμαι ακόμη νεαρός. Μπορεί να επιστρέψω. Πήγα και έζησα την εμπειρία για λίγο. Έπρεπε να πάω γιατί η Φιλαδέλφεια είχε τα δικαιώματά μου. Τώρα αν επιστρέψω μπορώ να πάω οπουδήποτε. Έχω χρόνο μπροστά μου, απλώς θέλω να παίξω τώρα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.