Μπάσκετ

Betsson: Με σούπερ παράδοση ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 08:42

Στην «La Fonteta» η Βαλένθια φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Betsson: Με σούπερ παράδοση ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια

Πρόκειται για μια κομβική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες που προσπαθούν αφενός εδραιωθούν στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης, ενώ θέλουν να κάνουν μια τελευταία επίθεση για να μπουν στην εξάδα που δίνει την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά. Η Βαλένθια έχει ρεκόρ 13-12 και ο Ολυμπιακός 14-11 και αμφότερες το τελευταίο διάστημα παίζουν καλά στη διοργάνωση. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο ματς οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες καθώς ο άσος της Βαλένθια προσφέρεται στο 1,92** και το διπλό του Ολυμπιακού βρίσκεται στο 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson. Στον α' γύρο η Βαλένθια νίκησε με 63-56 μετά στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», ενώ από το 2003 μέχρι σήμερα σε 15 ματς ο Ολυμπιακός μετράει 11 νίκες και από το 2004 έχει επισκεφτεί επτά φορές την έδρα της Βαλένθια κάνοντας και ισάριθμες νίκες.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στη Βαλένθια αντιμετωπίζουν το ματς με τον Ολυμπιακό όπως θα αντιμετώπιζαν κι έναν τελικό. Βρίσκεται, δε, σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Μετράει δύο συνεχόμενες νίκες καθώς στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεπέρασε με 66-61 την Άλμπα Βερολίνου εντός έδρας, ενώ ακολούθησε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 79-76 επί της Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Όπως προαναφέραμε, η Βαλένθια έχει ρεκόρ 13-12 έπειτα από 25 αγωνιστικές στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχει νικήσει σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της στον θεσμό, ενώ εντός έδρας έχει 8-5. Καταλαμβάνει την 8η θέση της κατάταξης και θα επιχειρήσει να μπει στην πρώτη εξάδα, αν κι αυτή η αποστολή δεν είναι εύκολη. Οπότε η προτεραιότητά της είναι να παίξει στην postseason του θεσμού. Γι' αυτό και το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύτιμο για εκείνη. Βέβαια, υπάρχουν προβλήματα μιας και οι ψηλοί της Ντέιβις και Τουρέ δεν βρίσκονται στο μάξιμουμ της φυσικής τους κατάστασης.

Ο Ολυμπιακός πάει στην Ισπανία αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα του αγώνα που έχει να δώσει. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετράει 14 νίκες και 11 ήττες στη φετινή Euroleague. Βρίσκεται στην 7η θέση, μια ανάσα από τη Φενέρμπαχτσε που είναι 6η (14-11). Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στον θεσμό και τρεις στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός έδρας σε 12 αναμετρήσεις μετράει πέντε νίκες, ενώ έχει υποστεί επτά ήττες.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την περασμένη Κυριακή (4/2) ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς επιβλήθηκε άνετα του Προμηθέα Πάτρας εκτός έδρας με 81-57 για την Basket League. Ήταν η 4η σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις και μετά το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας έστειλε το μήνυμα: «Θα κυνηγήσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε στη Euroleague για να πλασαριστούμε ενόψει των πλέι οφ». Δεν υπολογίζονται οι σέντερ Μιλουτίνοφ και Φαλ κι έτσι θα βασιστεί στον Πετρούσεφ, αλλά και στο νεαποκτηθέντα Μόουζες Ράιτ που στα πρώτα του ματς έκανε καλές εμφανίσεις.

Στη φετινή Euroleague το στοίχημα συναρπάζει καθώς η διοργάνωση βρίσκεται στην τελική της ευθεία πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Πλέον, ολοένα και περισσότερες ομάδες χαρακτηρίζουν τα παιχνίδια τους τελικούς. Στο Βαλένθια – Ολυμπιακός το Over 152,5 συνολικοί πόντοι με παράταση βρίσκεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr