Μπάσκετ

Betsson: Μάχη τέταρτης θέσης για Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 - 08:51

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (9/2/2024) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

 

Betsson: Μάχη τέταρτης θέσης για Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε

Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 15-10 και θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την εδραίωση τους στην πρώτη εξάδα της κατάταξης του θεσμού που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά. Αμφότερες, δε, έχουν και το βλέμμα τους στραμμένο στην 3η θέση καθώς με το πρόγραμμα να έχει μπει στην τελική ευθεία είναι αποφασισμένες να πιέσουν για να πάρουν όσες περισσότερες νίκες μπορούν. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,51** και το διπλό της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στο 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Στον α' γύρο η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 83-69 εντός έδρας. Από το 2003 και μετά σε 35 ματς, ο Παναθηναϊκός έχει 18 νίκες.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση έπειτα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που έφερε. Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα (5/2) ηττήθηκε με 73-70 από τον Άρη Midea εντός έδρας για την Basket League κι αυτό προκάλεσε την οργή του προπονητή Εργκίν Αταμάν. Ήταν η δεύτερη απανωτή ήττα μετά από εκείνη με 80-68 από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην Λιθουανία. Συνολικά, ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τρεις φορές στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.

Φυσικά, υπάρχει εξήγηση γι' αυτή την πτώση στην απόδοσή του με το βαρύ πρόγραμμα και τις απουσίες που είχε το προηγούμενο διάστημα να παίζουν ρόλο. Τώρα, ποντάρει στη δύναμη της έδρας του προκειμένου να πάρει και πάλι τα πάνω του. Στο «ΟΑΚΑ» έχει δέκα νίκες και τρεις ήττες στη Euroleague.

Με τους γκαρντ Σλούκα, Βιλντόσα και τον ψηλό Μπαλτσερόφσκι να έχουν επιστρέψει και την ομάδα να αποκτά περισσότερες επιλογές αν και οι Λεσόρ (σέντερ), Ερνανγκόμεθ (φόργουορντ) και Παπαπέτρου (γκαρντ/φόργουορντ) δεν έπαιξαν απέναντι στον Άρη Midea, ο Παναθηναϊκός βλέπει με διαφορετικό μάτι την αναμέτρηση.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να πάρει τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Είναι δεδομένο πως μετά την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη θέση του Δημήτρη Ιτούδη έχει αλλάξει προς το καλύτερο, αν και παραμένει ασταθής. Κι αυτό φάνηκε και στην προηγούμενη αγωνιστική καθώς έχασε με 76-69 από τη Μονακό εκτός έδρας. Βέβαια, ανασυντάχθηκε και επέστρεψε στις νίκες διαλύοντας με 90-74 τη Γαλατασαράι για το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Η επιτυχία στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης της δίνει άλλον αέρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό καθώς ήταν η 5η νίκη της στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια της. Εκτός έδρας στη Euroleague έχει ρεκόρ 4-9. Αγωνιστικά, αντιμετωπίσει τέσσερις απουσίες που επηρεάζουν τα πλάνα του Γιασικεβίτσιους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σίγουρα, πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης που φιγουράρουν ψηλά στην λίστα της κατηγορίας νικητής της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός είναι το τρίτο φαβορί με απόδοση 9,00**, ενώ το να σηκώσει το τρόπαιο η Φενέρμπαχτσε δίνεται στο 10,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Παράδοση στα πολλά γκολ για Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ

Στο «Signal Iduna Park» η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ (9/2/2024) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ συνεχίζει την προσπάθειά της για να καταλάβει μια θέση στην πρώτη τετράδα της κατάταξης που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, ενώ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Φράιμπουργκ ψάχνει αντίδραση έπειτα από απανωτά αρνητικά αποτελέσματα καθώς «μάχεται» για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το ματς έχει φαβορί, καθώς ο άσος της Ντόρτμουντ προσφέρεται στο 1,53** και το διπλό της Φράιμπουργκ φτάνει στο 5,39** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι στον α' γύρο η Ντόρτμουντ νίκησε με 4-2 στην έδρα της Φράιμπουργκ, που ήταν η 4η σερί επιτυχία απέναντί της.

Η Ντόρτμουντ θέλει να επεκτείνει το αήττητο σερί της στο γερμανικό πρωτάθλημα και παράλληλα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν έχει χάσει στα τελευταία έξι παιχνίδια της στα οποία πήρε τρεις νίκες κι έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τη Χάιντενχαϊμ εκτός έδρας χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το τρίποντο είναι πολύ σημαντικό προκειμένου να κάνει βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στους ομίλους του επόμενου Champions League. Στην Bundesliga αυτή τη σεζόν έχει ρεκόρ 10-7-3 με 40-26 γκολ, ενώ ποντάρει πολλά και στην έδρα της όπου έχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με 19-15 τέρματα. Στο μεταξύ, ο προπονητής Έντιν Τέρζιτς δεν υπολογίζει στον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Τζέιντον Σάντσο, ενώ λείπει και ο μεσοεπιθετικός Φέλιξ Νμέτσα όπως και ο στράικερ Σεμπαστιάν Αλέ.

Η Φράιμπουργκ θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις και τις ήττες των δύο προηγούμενων αγωνιστικών. Σ' εκείνα τα ματς έχασε με 3-1 από τη Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας και με το ίδιο σκορ από την Στουτγάρδη εκτός έδρας. Αν και υποχώρησε στην κατάταξη, παραμένει στο κόλπο της εξόδου στην Ευρώπη, αλλά με δεδομένο πως ο ανταγωνισμός είναι υψηλός υπάρχει πίεση να βρει γρήγορα τον καλό εαυτό της.

Έχει ρεκόρ 8-4-8 στην Bundesliga με 26-34 γκολ. Εκτός έδρας, πάλι, μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία κι έξι ήττες. Το ματς με την Ντόρτμουντ, τώρα, έρχεται σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για τη γερμανική ομάδα. Αυτό γιατί αφενός προέρχεται από διαδοχικές ήττες και αφετέρου μετά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση καλείται να αντιμετωπίσει την Λανς για το Europa League. Ο προπονητής Κρίσταν Στράιχ δεν υπολογίζει στον μέσο Ρελ και στον μεσοεπιθετικό Ντόαν, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ οι αμυντικοί Σμιντ, Λιένχαρτ κι ο μέσος Κιέρε.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-0 υπέρ της Ντόρτμουντ πληρώνει 4,40** (από 4,00), ενώ η νίκη της με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Niclas Füllkrug φτάνει στο 4,75** (από 4,30).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr