Μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός 58-69: Δεύτερο τρόπαιο για τους Πειραιώτες! [vid]

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 21:07

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε του Παναθηναϊκού, διπλασιάζοντας τα φετινά του τρόπαια. 

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός 58-69: Δεύτερο τρόπαιο για τους Πειραιώτες! [vid]

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 58-69 επί του αιωνίου αντιπάλου του, βασιζόμενος στη πολύ καλή του άμυνα αλλά και στους ψηλούς τους.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για τρίτη διαδοχική φορά το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε τρομερή διάθεση κυρίως στην άμυνα, που ήταν και το βασικό της όπλο σήμερα.

Σε εξαιρετικό βράδυ οι τρεις ψηλοί του Ολυμπιακού, Ράιτ - Φαλ - Πετρούσεφ. Πολύ καλός ήταν και ο Παπανικολάου που βοήθησε τόσο επιθετικά αλλά και αμυντικά. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτά που ήθελε από τους Ναν, Σλούκα και Ενρανγκόμεθ. Κύριος πρωταγωνιστής των πρασίνων ήταν ο Μήτογλου.

Κομβικό το τρίτο δεκάλεπτο για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού εκεί ο Ολυμπιακός έδειξε μεγαλύτερη συγκέντρωση και ουσιαστικότητα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αντίδοτο στους γρήγορους αιφνιδιασμούς των Πειραιωτών και δεν κατάφερε να ακολουθήσει στον γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού σε εκείνο το χρονικό σημείο. Οι ερυθρόλευκοι έφτιαξαν ασφαλή διαφορά και έπειτα έκαναν σωστή διαχείριση.

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 25-30, 39-47, 58-69

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.