Μάκης Κασσαλιάς

Γυρίζει την κατάσταση η Παρί

Τρίτη, 7 Μαΐου 2024 - 03:12

Το προβάδισμα της Ντόρτμουντ με 1-0 μόνο απαγορευτικό δεν κάνει για την Παρί Σεν Ζερμέν το όνειρο συμμετοχής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γυρίζει την κατάσταση η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ντόρτμουντ στη ρεβάνς των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την γερμανική ομάδα να έχει επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς και εκτιμώ πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση. Η Παρί ήταν πιο απειλητική στο μεγαλύτερο διάστημα του εκτός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ, αλλά δεν απάντησε ποτέ στο γκολ που δέχθηκε στο 1ο ημίχρονο, παρά το ότι είχε κλασικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα δύο δοκάρια σε τρία δευτερόλεπτα στην επανάληψη. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο εντός συνόρων, κάνοντας περίπατο με μόλις μία ήττα σε 31 αγωνιστικές (!) ενώ θα έχει την ευκαιρία για το νταμπλ καθώς στις 25 Μαΐου αντιμετωπίζει τη Λυών, στον τελικό του Κυπέλλου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Θα παλέψουν οι Γερμανοί (5-1 στο πρωτάθλημα την Αουγκσμπουργκ το Σάββατο), αν και μακριά από την βάση τους δεν έχουν την ίδια δυναμική. Η Ντόρτμουντ έδειξε ότι μπορεί να «πληγώσει» τη γαλλική ομάδα στην επιθετική μετάβαση, αλλά και μέσω στατικών φάσεων. Για το γερμανικό πρωτάθλημα, δεν πτοήθηκε από το ότι παρατάχθηκε με εναλλακτική ενδεκάδα, διέλυσε την Αουγκσμπουργκ με 5-1 και παρά το ότι η 4η θέση δεν είναι στο χέρι της, το ότι κλείνει την πεντάδα της επιτρέπει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και την επόμενη σεζόν.

Επιλέγω και τον άσο συνδυαστικά με over 1,5 στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Τουρκίας με αντιπάλους Μπεσίκτας και Ανκαραγκουτσού (0-0 το πρώτο ματς). Υπερτερούν σε όλα οι «αετοί» με το αβαντάζ και της έδρας έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για νίκη-πρόκριση σε βάρος ενός αντιπάλου αξιόμαχου μεν αλλά με ταβάνι. Μόλις δύο διπλά σε 17 εξόδους στο πρωτάθλημα μετράει η Ανκαραγκουτσού (2-7-8), η οποία δεν έχει απεμπλακεί από τα σενάρια υποβιβασμού. Συντριπτικά υπέρ του άσου η παράδοση, με την Μπεσίκτας να μετράει οκτώ νίκες και μόλις μία ισοπαλία στα εννιά πιο πρόσφατα που υποδέχτηκε την Ανκαρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπεσίκτας - Ανκαραγκουτσού 1&over 1,5 2,00

Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ 1/1 2,25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr