Μπάσκετ

Στη Νεπτούνας ο Γιώργος Βόβορας

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 01:31

Ο Γιώργος Βόβορας έφτασε σε συμφωνία με την Νεπτούνας και ανέλαβε, με κάθε επισημότητα, την τεχνική ηγεσία της λιθουανικής ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25, με το σύλλογο να έχει τη δυνατότητα λύσης συνεργασίας μετά την τρέχουσα περίοδο.

Στη Νεπτούνας ο Γιώργος Βόβορας

Ο 47χρονος προπονητής ανακοινώθηκε από την λιθουανική ομάδα και το συμβόλαιο είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Πλέον το θέμα έκλεισε με τους Λιθουανούς να προχωρούν στη σχετική ανακοίνωση: «Είμαστε χαρούμενοι που καταλήξαμε σε συμφωνία με έναν έμπειρο προπονητή από την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι βρήκαμε τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου μας. Τα μάτια του Γιώργου καίνε από πείσμα και αποφασιστικότητα, αυτό ακριβώς που ψάχναμε. Ανυπομονούμε για την άφιξή του στην Κλαϊπέντα», είπε σαφώς χαρούμενος ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μαρτίνας Μαζέικα, ο οποίος σημειωτέον to 2010 είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο με τον Βόβορα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η Νεπτούνας, όμως, έχει την επιλογή να το τερματίσει το καλοκαίρι, που μας έρχεται.

Ο Βόβορας είχε αναλάβει τον Παναθηναϊκό AKTOR από τον Απρίλιο του 2021 μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν, ενώ είχε εργαστεί και ως βοηθός προπονητή στο "τριφύλλι" εώς τον Φεβρουάριο του 2023.

Επιπλέον, είχε καθίσει και στους πάγκους των Ούνιξ Καζάν (2014-15) ως assistant coach, ΑΠΟΕΛ (2015-16) και Ντέμπρετσεν (2022) ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr