Μπάσκετ

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 10:25

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι απέναντι στη Μακάμπι (20:00) και ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (21:45) στο Game 3 των Playoffs με στόχο τη νίκη και το καθοριστικό προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4.

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Τα πιο κρίσιμα παιχνίδια μέχρι τα επόμενα περιμένουν τους «αιώνιους» στο Game 3 των Playoffs καθώς οι σειρές με Μακάμπι και Μπαρτσελόνα βρίσκονται στο 1-1 και αυτή η στροφή είναι η πλέον κρίσιμη για το καθοριστικό προβάδισμα.

Πρώτη χρονικά είναι η μάχη του Παναθηναϊκού στην Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κρατήσουν αλώβητο το ΟΑΚΑ στα δύο πρώτα ματς της σειράς, χάνοντας το πρώτο (87-91) αλλά βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν στο δεύτερο (95-79) για το 1-1 και πλέον πρέπει να πάρουν νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ για να ανακτήσουν το πλεονέκτημα.

Το τρίτο ματς της σειράς είναι το πλέον καθοριστικό καθώς ο νικητής θα κάνει το 2-1 και θα βρίσκεται μία νίκη μακριά από το Final-4 ενόψει του τέταρτου ματς 48 ώρες αργότερα (2/5), με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να καλείται να διαχειριστεί πολύ καλύτερα το παιχνίδι σε σχέση ειδικά με το Game 1 όπου επέτρεψε στην ομάδα του Όντεντ Κάτας να το πάει στον δικό της ρυθμό, κάτι που θα κληθεί να πράξει χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 1(+2.5):1.85 2(-2.5):1.95

Στο 1-1 βρίσκεται και η σειρά του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν φέρει την κατάσταση στα… μέτρα του ΣΕΦ.

Το «διπλό» στο Game 1 της Βαρκελώνης (75-77) έφερε το απαιτούμενο break και παρά την ήττα στη συνέχεια (77-69) το πλεονέκτημα είναι σε «ερυθρόλευκα» χέρια.

Πλέον η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να εκμεταλλευτεί το ΣΕΦ κόντρα στους Καταλανούς του Ρότζερ Γκριμάου και να κάνει το 2/2 για την πρόκριση, αρχής γενομένης από το τρίτο παιχνίδι που θα δώσει το προβάδισμα και θα φέρει ακόμα πιο κοντά το Βερολίνο.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 1(-4.5):1.90 2(+4.5):1.90

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Κορυφαία Στοιχηματική εμπειρία και στην Ευρωλίγκα με Live

Streaming χωρίς προϋποθέσεις*

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr