Μπάσκετ

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 10:41

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα τρίτα παιχνίδια στις σειρές των πλέι-οφ της Euroleague.

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Έχοντας κάνει ήδη break, η Φενέρμπαχτσε πήρε το πλεονέκτημα της έδρας και γνωρίζει πως με δύο νίκες στην Τουρκία θα βρει το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποδέχεται τη Μονακό (20:45) στο πιο κομβικό παιχνίδι της σειράς. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και το Game 3 θα δώσει ισχυρό προβάδισμα στο νικητή. Η Φενέρ θα προσπαθήσει να βαδίσει στο… μονοπάτι του πρώτου παιχνιδιού, στο οποίο κέρδισε (95-91) με τρομερή εμφάνιση του Νικ Καλάθη (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), ενώ η Μονακό έχει το μομέντουμ μετά τη νίκη στο Game 2 (93-88), που συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση από τους Τζόρνταν Λόιντ (15 πόντοι, 4/7 σουτ) και Ντονάτας Μοτεγιούνας (18 πόντοι).

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 1:1.49 2:2.70

Εντελώς διαφορετική η κατάσταση στο ζευγάρι της Ρεάλ με την Μπασκόνια. Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν στη Βιτόρια την Μπασκόνια (21:30) και ετοιμάζεται να «τελειώσει» τη σειρά μετά από τις δύο εύκολες νίκες στην έδρα της. Η Ρεάλ κέρδισε με 90-74 στο πρώτο ματς, ενώ επικράτησε με το «χορταστικό» 101-90 στο Game 2. Ο Φακούντο Καμπάτσο (24 πόντοι, 7 ασίστ) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «Βασίλισσα», που είχε επίσης πέντε παίκτες (Γιαμπουσέλε, Γιουλ, Ταβάρες, Πουαριέ, Ντεκ) με διψήφιο αριθμό πόντων. Η Μπασκόνια θα παλέψει για την ανατροπή, όμως γνωρίζει πως το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα στην – κατά γενική ομολογία – καλύτερη ομάδα της φετινής Euroleague.

Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 1:3.15 2:1.38

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Κορυφαία Στοιχηματική εμπειρία και στην Ευρωλίγκα με Live

Streaming χωρίς προϋποθέσεις*

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr