Μπάσκετ

Betsson: Άρης Midea-Παναθηναϊκός με Bet Builder και κορυφαίες αποδόσεις

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 - 10:15

Στο «Nick Gallis Hall» ο Άρης Midea φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top-6 της δεύτερης φάσης της Basket League.

Betsson: Άρης Midea-Παναθηναϊκός με Bet Builder και κορυφαίες αποδόσεις

Με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη περάσει στα playoffs της λίγκας ο στόχος τους διαφέρει. Ο Άρης Midea θέλει να αναπτύξει μομέντουμ ενόψει των νοκ άουτ, ενώ ο Παναθηναϊκός να διαχειριστεί σωστά τις υποχρεώσεις του μιας κι έχει στον ορίζοντα και το Final 4 της Euroleague. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα προσφέρει θαυμάσιες επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ο άσος του Άρη Mideaπληρώνει στο 4,50** και το διπλό του Παναθηναϊκού με χάντικαπ 8,5 πόντων προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Για την σπουδαία αναμέτρηση, δίνεται και η δυνατότητα χρήσης του Bet Builder που συμβάλλει στην αύξηση των τιμών. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι χρυσή χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Άρης Midea – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Άλλωστε και στα στατιστικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άρης Midea έχει ρεκόρ 13-13 με 7-5 εντός έδρας και βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην Basket League και θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στα playoffs. Εκτός έδρας έχει το απόλυτο με 12-0. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Άρης Midea υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε ήττα με 73-70 τον περασμένο Φεβρουάριο στο «ΟΑΚΑ» προτού οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στο Κύπελλο Ελλάδας όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 76-65.

Ο Άρης Midea δεν έχει αγωνιστεί από τις 20 Απριλίου. Τότε ηττήθηκε με 69-60 εντός έδρας από τον Κολοσσό Ρόδου. Ήταν το πρώτο του χαμένο ματς στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Top-6. Μετά από εκείνη την αναμέτρηση ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης ανέφερε πως «αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος» για την ομάδα του. Ο Άρης Midea έχει υποστεί τρεις ήττες σε τέσσερα ματς για τη δεύτερη φάση της Basket League. Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Άρης Midea επιχείρησε να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό.

Ο Παναθηναϊκός, στο μεταξύ, βρίσκεται στον 7ο ουρανό. Την περασμένη Τρίτη (7/5) νίκησε με 81-72 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εντός έδρας και προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague όπου θα αναμετρηθεί με την Φενέρμπαχτσε για μια θέση στον τελικό. Έπειτα, την περασμένη Παρασκευή (10/5) νίκησε 90-82 στο «ΟΑΚΑ» με τον Προμηθέα Πάτρας σε εξ αναβολής ματς για την Basket League. Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του τώρα καλούνται να βρουν την ισορροπία μεταξύ των υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς στοχεύουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουν την Ευρωλίγκα.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άρης Midea – Παναθηναϊκός το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον εξαιτίας των συγκυριών. Ο Άρης Midea δεν έχει παίξει επίσημο ματς εδώ και σχεδόν ένα μήνα και η απορία είναι αν και κατά πόσο αυτό θα τον επηρεάσει. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, είχε φορτωμένο πρόγραμμα κι αυτό είναι το δέκατο παιχνίδι του σε κάτι παραπάνω από 30 μέρες. Όσον αφορά στις πεντάδες, ο Άρης Midea δεν υπολογίζει στον σέντερ Μπάνκστον που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και στον χρόνια τραυματία Φίλλιο. Ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να διευρύνει το ροτέισόν του.

Η Basket League ανεβάζει και πάλι στροφές καθώς ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση και η πιο συναρπαστική σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια αρχίζει να κινείται σε ρυθμούς playoffs. Στο Άρης Midea – Παναθηναϊκός το Over 152,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson με τον Άρη Midea και τον Παναθηναϊκό να υπόσχονται σπουδαίο θέαμα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr