Μπάσκετ

Betsson: Final 4 Ευρωλίγκας με Ενισχυμένες Αποδόσεις και Ειδικά Στοιχήματα για κάθε γούστο!

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 10:45

Το Final 4 της Ευρωλίγκας παίζει στην Betsson και τα μακροχρόνια της αλλάζουν επίπεδο! 

Betsson: Final 4 Ευρωλίγκας με Ενισχυμένες Αποδόσεις και Ειδικά Στοιχήματα για κάθε γούστο!

Στην Betsson θα βρεις τα πάντα για την κορυφαία μπασκετική στιγμή στο Βερολίνο! Εκεί που ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα παίξουν τα… ρέστα τους για να σηκώσουν την Ευρωλίγκα!

Ποιος θα σηκώσει την Ευρωλίγκα; Ποιος θα είναι ο MVP του τουρνουά; Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης;

ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON

Αυτές βέβαια είναι οι συνηθισμένες αγορές. Στην Betsson μπορείς επίσης να βρεις ειδικά στοιχήματα για το ποιος θα πάρει την 2η, 3η και 4η θέση στο Final 4 της Ευρωλίγκας!

Επίσης υπάρχουν και οι «μονομαχίες» παικτών. Το να σκοράρει περισσότερους πόντους ο Κέντρικ Ναν από τους Γουίλμπεκιν, Μακκίσικ και Χεζόνια βρίσκεται στο 1,70 στην Betsson!

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟ είναι στο επίκεντρο αυτής της διοργάνωσης λόγω της δεινότητάς του ως σκόρερ! Για αυτό μάλιστα το να πετύχει ο Ναν τους περισσότερους πόντους στο Final 4 στην Ευρωλίγκα το βρίσκουμε με ενισχυμένη απόδοση από 2,75 σε 3,05!

Εκτός από αυτήν την αγορά μπορείς να βρεις Ενισχυμένες Αποδόσεις σε εύρος νίκης για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά και για τα περισσότερα ριμπάουντ!

Η Betsson διαθέτει ειδικά μακροχρόνια για την Ευρωλίγκα όπως ομάδα με τους περισσότερους πόντους κατά μέσο όρο στο Final 4, αλλά και στα ριμπάουντ και στα τρίποντα!

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!

Εσύ κατέβασες το νέο App της Betsson για iOS και Αndroid; Σε αυτό μπορείς να διασκεδάζεις πάντα στο 100%, βρίσκοντας σούπερ προσφορές* στο Live Καζίνο και απίστευτες ρουλέτες, Blackjack Τραπέζια και Game Shows!

Επίσης παίζεις Στοίχημα με Ενισχυμένες Αποδόσεις στις top διοργανώσεις, με ανανεωμένο Bet Builder και Τουρνουά!

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr