Μπάσκετ

Ο τελικός της Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός παίζεται στην Betsson με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 08:45

Στην «Uber Arena» του Βερολίνου η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Παναθηναϊκός κοντράρονται στον τελικό του Final 4 της Euroleague.

Ο τελικός της Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός παίζεται στην Betsson με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και 12η φορά συνολικά. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, διεκδικεί τον 7ο τίτλο της ιστορίας του και πρώτο από το 2011. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο μπάσκετ προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει 1,51**, ενώ την επικράτηση του Παναθηναϊκού την συναντάμε στο 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Στα στοιχήματα με χάντικαπ, το -4,5 της Ρεάλ Μαδρίτης έχει απόδοση 1,95**, ενώ το +4,5 του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,88**. Για το σπουδαίο ματς, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό event.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Για το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά παρουσιάζουν την κάτοχο του τίτλου να έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο, τα στατιστικά των δύο ομάδων δείχνουν πως κι ο Παναθηναϊκός έχει πολλά να πει. Η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν πετυχαίνει κατά μέσο όρο 89 πόντους με τον Παναθηναϊκό στους 82,2, ενώ βρίσκονται κοντά και σε άλλες βασικές κατηγορίες. Εξάλλου, στην κανονική περίοδο ήταν η πρώτη και η δεύτερη ομάδα στην κατάταξη της Euroleague, αλλά, δεν μπορεί να παραβλεφθεί και η παράδοση. Οι δύο ομάδες αυτή τη σεζόν αναμετρήθηκαν δύο φορές στη regular season της Euroleague. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 90-78 στο «ΟΑΚΑ» τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ τον Φεβρουάριο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην ισπανική πρωτεύουσα με 97-86. Συνολικά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 24 νίκες έναντι 10 του Παναθηναϊκού στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εντυπωσίασε στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό νικώντας τον με 87-76. Η εξαιρετική επιθετική λειτουργία της στη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο και τελικά της χάρισε την πρόκριση για την 3η σερί παρουσία της στο καταληκτικό ματς της Euroleague. Το συγκρότημα του Τσους Ματέο έχει πληθώρα επιλογών και τρόπων για να πληγώσει τους αντιπάλους, αφού διαθέτει παίκτες με τεράστιο ταλέντο κι εμπειρία, είτε πρόκειται για περιφερειακούς όπως οι Γιουλ, Ροντρίγκεθ, Φερνάντεθ, Καμπάτσο, Μούσα ή για παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ζωγραφιστό όπως οι Ταβάρες και Πουαριέ, αλλά φυσικά «κλειδί» είναι ο Γιαμπουσέλε, ένας καταπληκτικός φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, έδειξε μέταλλο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε νικώντας με 73-57 στον ημιτελικό τους. Οι «πράσινοι» έμειναν πιστοί στο πλάνο τους και βρήκαν λύσεις από τον πάγκο τους στα δύσκολα. Στο μεγαλύτερο μέρος πήγαν το ματς στον ρυθμό που ήθελαν κι αυτός θα είναι ο στόχος τους και στον τελικό. Το μειονέκτημα που έχουν σε σύγκριση με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πως πρόκειται για μια καινούρια ομάδα, αλλά ο ενθουσιασμός τους για να διεκδικήσουν το τρόπαιο ίσως να καλύψει αυτή τη διαφορά.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν στο παρκέ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφάνισε ορισμένα κενά στην πανοπλία της στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό και φάνηκε πως αν βρεθεί υπό πίεση δεν είναι ανίκητη. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, καλείται να πάρει παραπάνω από τους αστέρες του ώστε να έχει πληθώρα επιλογών για να κάνει τη διαφορά και ιδίως από την περιφέρεια. Όσον αφορά στις πεντάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει στο μάξιμουμ τον φόργουορντ Ντεκ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά πλήρης.

Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός έχουν διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία και το line των συνολικών πόντων στο παιχνίδι ορίζεται στο 160,5, με το Over και το Under να πληρώνουν από 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr