Μπάσκετ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 87-84: Ορεξάτος και 3ος καλύτερος στην Ευρώπη!

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 20:06

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την τρίτη θέση επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 87-84 στον μικρό τελικό του Final Four.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 87-84: Ορεξάτος και 3ος καλύτερος στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε την απογήτευση να τον κυριεύσει, κερδίζοντας την Φενέρ για να αναδειχθεί τρίτος καλύτερος στην Ευρώπη.

Ο μικρός τελικός μιας διοργάνωσης είναι πάντα το πιο άσχημο παιχνίδι που καλούνται να δώσουν οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός όμως, δεν άφησε την απογήτευσή του να τον νικήσει. Έπαιξε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού απέναντι στους Τούρκους, έκανε εκτεταμένο ροτέισον, ενώ στο τέλος δικαιώθηκε.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα έδειξε καλό πρόσωπο και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ παράλληλα τα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης που έδειξε, τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτή τη νίκη.

Εκ των πρωταγωνιστών ο Πίτερς που πέτυχε 20 πόντους, ενώ είχε και 6 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, μία ασίστ και 3 λάθη. Τα μέγιστα συνέβαλα και οι Μιλουτίνοφ, Λαρετζάκης και Γκος που ήταν αρκετά καλοί.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν επίσης πολύ καλά ποσοστά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, κάτι που τους έλειψε στο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 48-37, 66-62, 87-84

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.