Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Βιγιαφάνες από αρχηγός!

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:13

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τη νέα τετράδα των αρχηγών για την επερχόμενη σεζόν, με τον Λούκας Βιγιαφάνες να μένει εκτός της λίστας!

Τέλος ο Βιγιαφάνες από αρχηγός!

Οι Κουρμπέλης και Διούδης έμειναν... αμετακίνητοι και μαζί με τους Βέλεθ και Μαουρίσιο θα αποτελούν τους αρχηγούς των «πρασίνων» με τους δύο τελευταίους να αποτελούν τα νέα ονόματα στην σχετική λίστα. Ο Βραζιλιάνος μέσος και ο Ισπανός αμυντικός κέρδισαν με την γενικότερη συμπεριφορά τους το περιβραχιόνιο σε αντίθεση με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που φέρεται να… πλήρωσε το επεισόδιο που προκάλεσε με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη στην προετοιμασία και είχε άλλωστε ως αποτέλεσμα την τιμωρία τους σύμφωνα με τον εσωτερικό πειθαρχικό κανονισμό. Εκτός τετράδας και ο Ιταλός επιθετικός Φεντερίκο Μακέντα που φέτος έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.