Ποδόσφαιρο

«Ακέφαλη» η Μπέιρσχοοτ

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:29

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Μπέιρσχοοτ καθώς ο Πίτερ Μας «πλήρωσε» το κάκιστο ξεκίνημα και αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

«Ακέφαλη» η Μπέιρσχοοτ

Η Μπέιρσχοοτ δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό κόντρα στην Σιντ Τρουίντεν σε ένα μοιρασμένο ματς συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Πέρυσι, μετά από επτά αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει 15 βαθμούς ενώ φέτος έχει αποκομίσει μόλις έναν ενώ δεεν έχει καν σκοράρει στα τέσσερα από τα επτά φετινά ματς. Μοιραία, ο τεχνικός Πίτερ Μας απομακρύνθηκε και θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Μάρκ Νοέ. «Δεν είναι μόνο ο Μας υπεύθυνος για το προβληματικό ξεκίνημα. Φταίμε και εμείς σαν διοίκηση» δεν δίστασε να δηλώσει ο πρόεδρος του συλλόγου από την Αμβέρσα, Φράνσις Βράνκεν και πρόσθεσε: «Πιστεύω ακόμα πως είναι καλός προπονητής αλλά την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, η αλλαγή στον πάγκο είναι επιτακτική». Σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντως, ο 61χρονος τεχνικός είχε «συγκρουστεί» και με μέλη του τεχνικού επιτελείου ενώ φέρεται να είχε χάσει και τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Ο Μας αποτελεί την πρώτη απόλυση πρωταθλητή στην φετινή Α’ Βελγίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr