Ποδόσφαιρο

Γράφει ιστορία η Μπραγκαντίνο

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:42

Οι Βραζιλιάνοι έχουν προβάδισμα στον πρώτο ημιτελικό του Σουνταμερικάνα

Γράφει ιστορία η Μπραγκαντίνο
ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ
Πρώτος ημιτελικός όπου μετράει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Η Μπραγκαντίνο θα έχει στο πλευρό της 2.500 θεατές. Στην πρώτη της παρουσία στο Σουνταμερικάνα έφτασε τόσο ψηλά. Με δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 5 εντός με τα 4 να ήταν under. Ερχεται από το 1-1 εκτός με την Μπαία για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Εκεί όπου στα 3 τελευταία της έχει 2 ισοπαλίες και δείχνει να έχασε τον καλό ρυθμό της. Εκτός οι Εβανγκελίστα (χαφ), Αϊντάρ (μπακ), Λουίς (εξτρέμ).
Για την Λιμπερτάδ η πορεία της ήταν εξαιρετική και στα προημιτελικά απέκλεισε τη Σάντος. Τώρα μπροστά της έχει μια ακόμα ομάδα της Βραζιλίας, αλλά δεν έχει την εμπειρία που έχει η ίδια. Βέβαια στις 4 τελευταίες επισκέψεις στην χώρα για το Σουνταμερικάνα έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες με την μία να μετατράπηκε σε αποκλεισμό στα πέναλτι. Ερχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ρίβερ Πλέιτ για το πρωτάθλημα Παραγουάης. Ήταν η 2η νίκη, έχοντας και 5 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με.. φόρα και άκρατο ενθουσιασμό οι Βραζιλιάνοι, όμως και η ομάδα από την Παραγουάη είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, προτιμότερο το over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr