Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Τρολάρισμα των φίλων της Κάντιθ με τον Μέσι (vid)

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:55

Οι φίλοι της Κάντιθ περίμεναν την αποστολή της Μπαρτσελόνα έξω από το γήπεδο και μόλις είδαν το πούλμαν να έρχεται έναν την.. τρολιά τους με τον Μέσι. Φώναζαν ρυθμικά που είναι ο Αργεντινός σταρ, για να πικάρουν τους αντιπάλους. Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη χωρίς σκορ και οι Καταλανοί ήταν απογοητευτικοί.

Μπαρτσελόνα: Τρολάρισμα των φίλων της Κάντιθ με τον Μέσι (vid)

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στην έδρα της Κάντιθ για ματς της La Liga με τους οπαδούς των γηπεδούχων να την τρολάρουν με τον Μέσι.

Οι οπαδοί της Κάντιθ δεν άφησαν έτσι την Μπαρτσελόνα μόλις είδαν το πούλμαν της αποστολής να φτάνει στο γήπεδο. Την τρόλαραν φωνάζοντας για τον Μέσι.

«Που είναι ο Μέσι;» φώναζαν οι φίλοι της Κάντιθ συνεχίζοντας την ιστορία με την απώλεια του Αργεντινού σταρ.

Μεγάλη η δύναμη που έχει χάσει η Μπαρτσελόνα. Και παραπαίει στην μετά Μέσι εποχή. Με αποτέλεσμα το πικάρισμα να είναι έντονο. Αλλά και ο προβληματισμός για την εικόνα της.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Μπαρυσελόνα έφερε 0-0. Η εμφάνιση της ήταν μια τραγωδία απέναντι στην Κάντιθ. Η οποία, από την μεριά της, ήταν μαχητική και πήρε αποτέλεσμα.

Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να ήταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις και να είχαν την κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν καμία σε γκολ.

Τα πράγματα ήταν που ήταν στραβά στο ματς, ήρθε και η αποβολή του Φρένκι ντε Γιονγκ στο 65′ να δώσει το τελικό χτύπημα.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα είδαν ως ευκαιρία το ότι η Μπαρτσελόνα έμεινε με 10. Αλλά η πίεσή τους δεν έφερε αποτέλεσμα. Έτσι έφτασαν τους 6 βαθμούς. Με την ομάδα των Πικέ, Μποσκέτς και Ντεπάι να φτάνει μόλις του εννιά.

Φυσικά και με αυτή την εικόνα ο Ρόναλντ Κούμαν είναι μια ανάσα από την αποχώρηση του από τον πάγκο. Ο Ολλανδός προπονητής δεν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην εποχή μετά τον Μέσι. Δεν έχει τις ικανότητες να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Κάντιθ (Αντόνιο Θερβέρα): Λεντέσμα, Καρσελέν (79’ Ακάπο), Τσουστ, Χαρογιάν, Εσπίνο, Χιμένεθ (46’ Σάντσεθ), Φάλι (40’ Γιόνσον), Αλαρκόν, Αρθαμένδια (57’ Περέα), Σομπρίνο, Νεγρέδο (57’ Λοθάνο)

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Αραούχο, Πικέ, Ντεστ (80’ Πουτς), Γκάβι (73’ Νίκο), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ντεμίρ (46’ Ρομπέρτο), Ντεπάι, Ντε Γιονγκ (67’ Κουτίνιο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr