Ποδόσφαιρο

Μήνυμα τίτλου!

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 21:50

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ (3-2) με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί που σκόραρε δις (34΄, 70’). Στο +6 από την ΑΕΚ και στο +7 από τον ΠΑΟΚ οι «ερυθρόλευκοι»!

Μήνυμα τίτλου!

Οι δύο τεχνικοί επιφύλασσαν εκπλήξεις, καθώς στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων βρέθηκαν οι Μισελέν και Λιβάι Γκαρσία, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνες έδωσε φανέλα βασικού στον Ονιεκούρου. Το ντέρμπι ξεκίνησε εκρηκτικά καθώς μόλις στο 2’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αγκιμπού Καμαρά με όμορφο μακρινό σουτ.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν… χρόνο για να συμμαζευτούν, αλλά κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα με τον Αραούχο (15’) που νίκησε στον αέρα τον Βάτσλικ που πραγματοποίησε αποτυχημένη έξοδο. Μετά το 20’, η Ένωση κέρδισε μέτρα, είχε τέσσερα σερί ανεκμετάλλευτα κόρνερ αλλά ο Ολυμπιακός ήταν που βρήκε και δεύτερο γκολ με εξαιρετική προσπάθεια του Ελ Αραμπί (34΄).

Στην επανάληψη, ο Αμραμπάτ πέρασε στο ματς αντί του Λιβάι Γκαρσία και η ΑΕΚ προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία χωρίς όμως να απειλούν με αξιώσεις, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κλειστεί στα καρέ τους ψάχνοντας αντεπιθέσεις. Εν τέλει, το ντέρμπι κρίθηκε από μια λανθασμένη μεταβίβαση του Μοχαμαντί που έδωσε… ασίστ στον Ελ Αραμπί που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-1 (70’). Ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι δύο λεπτά αργότερα καθώς οι γηπεδούχοι έδειχναν να… ξεμένουν και από κουράγια.

Η Ένωση δεν τα παράτησε όμως και κατάφερε να ξαναμπει στο ματς με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αραούχο (80’). Ο Μασούρας αστόχησε από κοντά (82’) και το ντέρμπι πήρε φωτιά στα τελευταία λεπτά. Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε μια σειρά αμυντικών αλλαγών, η ΑΕΚ δεν είχε καθαρό μυαλό και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που τον έφερε +6 από την ΑΕΚ και στο +7 από τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Βράνιες, Μήτογλου, Μισελέν, Μοχαμάντι (74' Χατζισαφί), Σιμάνσκι (74' Γέβτιτς), Σιμόες (88’ λε Ταλέκ), Μάνταλος, Γκαρσία (46' Αμραμπατ), Τσούμπερ (74' Ανσαριφάρντ), Αραούχο.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (87’ Μπα), Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (68' Μπουχαλάκης), Μασούρας (85’ Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί (84’ Τικίνιο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.