Ποδόσφαιρο

Ο Μαντζής μία ανάσα από τον Ιωνικό

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 - 16:44

Ο Ιωνικός είναι έτοιμος να ανακοινώσει τη πρώτη χειμερινή μεταγραφή, που θα είναι ο Μαντζής από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Ο Μαντζής μία ανάσα από τον Ιωνικό

Ο Μαντζής είναι ένας πολύ καλός παίκτης, όπου βοήθησε και έδωσε τα μέγιστα σε όποια ομάδα αγωνίσθηκε. Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν, αφού είχε 14 γκολ, μέσα σε 43 συμμετοχές.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνίσθηκε ξανά στο παρελθόν σε ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος, όπως είναι ο Βόλος.

Πλέον κυπριακά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι έλυσε το συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ιωνικό.

Ο ίδιος είναι ανυπόμονος σε μία τέτοια προοπτική στη καριέρα του, όπου θα αγωνισθεί στην ομάδα της Νίκαιας. Καθώς είναι μία καινούργια αρχή και θα δώσει τα πάντα, με αποτέλεσμα να είναι κομμάτι στους στόχους που έχει βάλει η ομάδα για αυτή τη χρονιά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr