Ποδόσφαιρο

Χωρίς Αραούχο στο ντέρμπι

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 16:49

Νοκ άουτ ο Αργεντινός σταρ για την Ενωση στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Χωρίς Αραούχο στο ντέρμπι

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να εξετάζει την περίπτωση του Τζον φαν’ τ Σχιπ για την θέση του προπονητή σε περίπτωση αποχώρησης του Αργύρη Γιαννίκη. Η Ένωση έσπευσε να διαψεύσει κάθε ενδιαφέρον για τον Ολλανδό τεχνικό, που πριν μερικές εβδομάδες αποχώρησε από την Εθνική ομάδα. Στα ίδια δημοσιεύματα, οι Μισελέν και λε Ταλέκ φέρονται να βρίσκονται εκτός πλάνων του Ελληνα τεχνικού και να βρίσκοντια προ της εξόδου στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.


Εν τω μεταξύ, ο Αργύρης Γιαννίκης καλείται να καταστρώσει τα σχέδια του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός τεχνικός τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού του και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος ενώ ως γνωστόν δεν υπολογίζονται οι επίσης βασικοί Μάνταλος και Στάνκοβιτς. Υπάρχουν πάντως και καλά νέα, καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας απέφυγε την τιμωρία για το περιστατικό στον πανηγυρισμό του γκολ του Αραούχο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.