Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννίκης, ποια η επόμενη μέρα

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022 - 16:54

Εξελίξεις στην ΑΕΚ καθώς ο ομογενής προπονητής αποτέλεσε παρελθόν και πλέον γίνονται συζητήσεις με υποψήφιους αντικαταστάτες του.

ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννίκης, ποια η επόμενη μέρα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος της εποχής Γιαννίκη από την ηγεσία της ομάδας. Μετά από μια κάκιστη σειρά αγώνων και την ήττα στο ντέρμπι με τον παναθηναϊκό, η αντικατάσταση του, φαινόταν μονόδρομος.

Η αντικατάσταση του Γιαννίκη, ήταν κάτι που προβλημάτιζε την διοίκηση, της ΑΕΚ για λίγο καιρό τώρα. Ένας απ’ τους λόγους είναι η εύρεση ενός προσωρινού αντικαταστάτη. Κάτι που δεν είναι ήταν εύκολη δουλειά. Ο ακόμα σημαντικότερος λόγος, είναι η εύρεση, του κατάλληλου προπονητή για να αναλάβει την δουλειά, την επόμενη χρονιά και μετά.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ, θα είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του, τον Ηλία Κυριακίδη. Ανακοινώθηκε από την ομάδα, ότι ο μέχρι τώρα τεχνικός της ΑΕΚ Β, θα βρίσκεται στον πάγκο στο κρίσιμο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ίσως μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Το θέμα τώρα είναι ποιος θα αναλάβει την ομάδα μετά τον υπηρεσιακό προπονητή, και στην επόμενη σεζόν. Ένα όνομα το οποίο ακούγεται είναι ο Τζον Φαν’τ Σχιπ. Ο Ολλανδός δεν το σκέφτηκε καν, όταν του προτάθηκε η δουλειά για έξι μήνες. Ο ίδιος θα ήθελε να έχει την ευκαιρία και μετά το καλοκαίρι, οπότε προς το παρόν, είναι δύσκολο να τον δούμε στην ΑΕΚ στο κοντινό μέλλον.

Άλλος ένας υποψήφιος είναι ο Στέλιος Μανωλάς. Ο παλαίμαχος μπορεί να μην έδειξε ενδιαφέρον για την θέση του τεχνικού της ΑΕΚ το καλοκαίρι, αλλά φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτόν από μέρους της διοίκησης.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι ακριβώς φταίει. Αν το φταίξιμο είναι όλο στο προπονητή ή στους παίκτες ή και στη διοίκηση της ομάδας. Με τον αποκλεισμό από το κύπελλο, και την ήττα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο δικέφαλος χρειάζεται άμεσες αλλαγές. Το ερώτημα είναι αν θα τις φέρει ο Οφρυδόπουλος, εφόσον υπάρξει κάποια βελτίωση αυτές τις μέρες. Ή αν θα πρέπει να κοιτάξουν για καινούριο προπονητή να αναλάβει το καλοκαίρι ή και ακόμα πιο πριν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.