Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Γέννησε στο Κίεβο η γυναίκα του Σάκχοφ εν μέσω βομβαρδισμών (pic)

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022 - 19:44

Η γυναίκα του Ουκρανούμ χαφ έφερε στον κόσμο το παιδί του στο Κίεβο σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά πήγαν όλα καλά.

ΑΕΚ: Γέννησε στο Κίεβο η γυναίκα του Σάκχοφ εν μέσω βομβαρδισμών (pic)

Η γυναίκα του άσου της ΑΕΚ, Γεβγέν Σάκχοφ, γέννησε στο Κίεβο εν μέσω βομβαρδισμών από την Ρωσία με τον ίδιο να αισθάνεται καλύτερα, αλλά η αγωνία παραμένει.

Γιατί πρέπει να εξελιχθούν όλα ομαλά κατά τις πρώτες μέρες του παιδιού. Ο Σάκχοφ είναι σε επικοινωνία με την γυναίκα του και όταν έμαθε πως πήγαν όλα καλά ηρέμησε κάπως. Αν και παραμένει με όχι και τόσο καλή ψυχολογία καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά της.

Είναι εκεί όμως οι συγγενείς του ζευγαριού που βοηθούν από την μεριά τους. Η γυναίκα του Σάκχοφ είναι καλά και η έλευση του παιδιού φέρνει στιγμές χαράς και αισιοδοξίας για τη ζωή.

Ο Σάκχοφ είχε συγκινήσει με τα μηνύματα που έστελνε το τελευταίο διάστημα. Που έδειχνε την γυναίκα του να βρίσκεται ετοιμόγεννη στα καταφύγια. Αλλά και όταν μπήκε στο νοσοκομείο, ανέφερε τι γίνεται με τους βομβαρδισμούς.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Σε μια δύσκολη νύχτα αφού η Ρωσία βομβάρδιζε το Κίεβο στα περίχωρα του. Οι εκρήξεις ακούγονταν και στο κέντρο της πρωτεύουσας όπου είναι και το νοσοκομείο στο οποίο γέννησε η γυναίκα του.

Οι πραγματικοί ήρωες της εποχής μας. Ήρωες δεν είναι αυτοί που πολεμούν, αλλά εκείνοι που γεννούν ζωή. Σε αγαπώ πολύ. Ευχαριστώ Θεέ μου, Δόξα σοι», έγραψε ο 31χρονος άσος στο Instagram ποστάροντας τη σχετική φωτογραφία της συζύγου του με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.