Ποδόσφαιρο

Με Εμπαπέ η Παρί απέναντι στη Ρεάλ

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022 - 19:48

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεγάλη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τη φάση των "16" του Champions League.

Με Εμπαπέ η Παρί απέναντι στη Ρεάλ

Θα μπορούσε να λείπει ο ποδοσφαιριστής που έκρινε την πρώτη μονομαχία Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης από τον δεύτερο «τελικό»;

Δύσκολα…!!!
Λήξη συναγερμού στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος είχε δεχτεί ένα χτύπημα στην τελευταία προπόνηση των Γάλλων και ήταν αμφίβολος, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της «Παρί» για τη μάχη πρόκρισης κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη.
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο συμπεριέλαβε κανονικά τον Γάλλο διεθνή και σκόρερ του τέρματος που έκρινε την πρώτη μοναχία των δύο ομάδων στο Παρίσι για το Champions League, επιβεβαιώνοντας τις καθαρές ιατρικές του εξετάσεις.
Θυμίζουμε ότι ο Ιντρίσα Γκεγιέ τον πάτησε άσχημα με τις τάπες στο πέλμα, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, σφαδάζοντας από τους πόνους.
Η αποθεραπεία του κύλησε καλά και είναι πανέτοιμος.
Αντίθετα, εκτός πλάνων τέθηκαν οι Ερέρα και Σέρχιο Ράμος, με τον τελευταίο να επιστρέφει μαζί με την αποστολή της Παρί στην αγαπημένη του Μαδρίτη.
Σας υπενθυμίζουμε την 1η αναμέτρηση των 2 ομάδων στο Παρίσι:

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr