Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Βέροια!

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 18:44

Η Βέροια με την Λάρισα, αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Με τη μάχη της κορυφής να συνεχίζεται και να προμηνύεται άκρως συγκλονιστική.

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Βέροια!

Η Βέροια με την ομάδα της Λάρισας, συνθέτουν δύο από τις καλύτερες ομάδες στο Βόρειο όμιλο στη Super League 2. Έτσι σήμερα διασταυρώσαν τα ξίφη τους στη Πόλη της Ημαθίας, με το σκορ να λήγει ισόπαλο με 1-1. Έτσι η Βασίλισσα του Βορρά κράτησε αυτό το +3 από του Βυσσινί, ωστόσο με 10 αγωνιστικές να υπολείπονται ο πρωταθλητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με την ομάδα της Λάρισας να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να παίρνει νωρίς το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με δράστη τον Γκοτζαμανίδη.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ, όπου έμειναν πίσω στο σκορ. Βγήκαν μπροστά στην αντίπαλη άμυνα, αύξησαν την πίεση και κατάφεραν να βρουν το γκολ και την ισοφάριση στο 21ο λεπτό με τον Πασά.

Έτσι αυτό το 1-1, παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Το δεύτερο μέρος, δεν ήταν καθόλου καλό από φάσεις. Καθώς οι δύο μονομάχοι δεν πήραν ρίσκα, καθώς στόχος τους ήταν να μην δεχτούν κάποιο τέρμα. Έτσι μέχρι το φινάλε του αγώνα παρέμεινε το 1-1. Και οι δύο μονομάχοι πήραν από ένα βαθμό, ενώ η μεγάλη μάχη για τη πρωτιά στον όμιλο συνεχίζεται και θα είναι συναρπαστική μέχρι το τέλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης):Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75? Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (46? Κουατένγκ), Πασάς (84? Καπνίδης).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης):Θεοδωρόπουλος (65? λ.τ Σουλούκος), Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (65? Αμπούντ Ομάρ), Γκοτζαμανίδης (43? λ.τ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (65? Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (81? Γλυνός), Όγκμποε, Νικολιάς, Μαυριάς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr