Ποδόσφαιρο

Ο Πανσερραϊκός διέλυσε τον Ολυμπιακό Β

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 18:46

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 4-0 τον Ολυμπιακό Β. Και επανήλθε με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός διέλυσε τον Ολυμπιακό Β

Ο Πανσερραϊκός ήταν άκρως απολαυστικός απέναντι στον Ολυμπιακό Β, αφού έφτασε πολύ εύκολα στο 4-0. Και ανάσανε για τα καλά στη προσπάθεια να διαφύγει το κίνδυνο της σωτηρίας στη Super League 2.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους, να μπαίνουν με ορμή στον αγωνιστικό χώρο, να έχουν διάθεση να πιέσουν ψηλά τους Ερυθρόλευκους, με αποτέλεσμα βρουν το γρήγορο τέρμα, ώστε να τους φύγει το άγχος. Το γκολ το βρήκαν στο 25ο λεπτό με τον Κόντζι και πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ενώ πέτυχαν και 2ο τέρμα στο 43ο λεπτό με δράστη αυτή τη φορά το Στίγγα.

Έτσι αυτό το 2-0 υπέρ των Λιονταριών, παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όπου πήγαν προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι με τη ψυχολογία στα ύψη, μπήκαν ακόμα πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να βρουν άλλα δύο τέρματα. Πρώτα στο 70ο λεπτό με σκόρερ πάλι το Στίγγα. Ενώ στο 80ο λεπτό με τον Μασκανάκη διαμόρφωσαν το 4-0.

Έτσι η ομάδα του Πανσεραικού έφτασε στη πολύτιμη νίκη, με αποτέλεσμα να τους ανεβάζει για τα καλά τη ψυχολογία, ενόψει της τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόντσι, Ανάκογλου, Στίνα, Μέσσι, Κανίς.

Ολυμπιακός Β: Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (46? Κινκουέ), Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Πινακάς, Μαρίνος, Ντόη (46? Βοΐλης), Ξενιτίδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr