Ποδόσφαιρο

Τρελάθηκε ο Καρλίτος με το ποσό που έδωσε για να φουλάρει βενζίνη (pic)

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 17:33

Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν το πίστευε αυτό που έβλεπε πως έπρεπε να πληρώσει

Τρελάθηκε ο Καρλίτος με το ποσό που έδωσε για να φουλάρει βενζίνη (pic)

Η τιμή της βενζίνης έχει πάρει την ανηφόρα και αυτό το κατάλαβε και ο Καρλίτος όταν φούλαρε το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του.

Η ακρίβεια έχει εκτοξεύσει τα πάντα με την ενέργεια να είναι το βασικότερο πρόβλημα. Η βενζίνη έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο και πλέον το να γεμίζεις το αυτοκίνητο σου είναι μια πολυτέλεια. Κάτι που έδειξε και ο Καρλίτος του Παναθηναϊκού

Ο Ισπανός επιθετικός θέλησε να φουλάρει το αυτοκίνητο του. Και το ποσό ήταν εξωπραγματικό. Με αποτέλεσμα να το μοιραστεί με τους ακολούθους του στο προφίλ του στο instagram.

Στο βενζινάδικο που πήγε η τιμή του λίτρου ήταν στα 2,20 ευρώ. Φούλαρε το ντεπόζιτο του και έδωσε το ποσό των 188 ευρώ. Αρνητική η έκπληξη και σίγουρα θέλησε να το δείξει.

undefined


Πριν από μερικές μέρες αναφέρθηκε στην αύξηση της τιμής της βενζίνης και ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο σταρ του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ τόνισε σχετικά:

«Προς όλους τους φίλους μου στείλτε 10.000 ευρώ. Οι εχθροί μου με κυνηγάνε και η βενζίνη αυξήθηκε 300% στην Ελλάδα!».

undefined

Η βενζίνη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αναφορικά με την αύξηση της. Το πρόβλημα είναι μεγάλο ειδικά αν βάλει κανείς και το κόστος στο ρεύμα. Που επίσης έχει εκτοξευθεί. Όλο αυτό θα αποτελέσει ένα ντόμινο αυξήσεων και στην διατροφική αλυσίδα.

Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει έκτακτα μέτρα. Για να βοηθήσει τα ευάλωτα νοικοκυριά. Για να μπορέσει να ανταπεξέρθουν στο κύμα ανατιμήσεων.

Εξετάζει διάφορα σενάρια και αναμένεται έως την Πέμπτη να έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις της. Κάτι που κάνουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Παίρνουν μέτρα για να στηρίξουν τους πολίτες αναφορικά με την ακρίβεια.

Η Κύπρος πάντως αποφάσισε να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο λίτρο της βενζίνης. Κι έτσι έπεσε θεαματικά η τιμή, φτάνοντας το 1,30 ευρώ, μέσο όρο. Χρειάζονται και στην Ελλάδα ανάλογες γενναίες αποφάσεις. Για την ανακούφιση των πολιτών που βλέπουν να αλλάζει δραματικά η καθημερινότητα τους με την ακρίβεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.