Ποδόσφαιρο

Ο Τζόρνταν Μίκι επέστρεψε πίσω στην Ζενίτ

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 19:22

Ο Τζόρνταν Μίκι θα επιστρέψει κανονικά πίσω στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ώστε να αγωνιθεί μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν. 

Ο Τζόρνταν Μίκι επέστρεψε πίσω στην Ζενίτ

Η Ζενίτ όπως και άλλες ομάδες από την Ρωσία, έχασαν πολλούς ξένους παίκτες, λόγω των άσχημων γεγονότων που υπάρχουν στην χώρα με τον Πόλεμο απέναντι στην Ουκρανία.

Ωστόσο Τζόρνταν Μίκι, αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην Ρωσία για λογαριασμό της Ζενίτ, με αποτέλεσμα να αγωνισθεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής διάρκειας της περιόδου.

Επίσης ακόμη επέστρεψαν πίσω στην ομάδα οι εξής παίκτες: Tζόρνταν Λόιντ, Άλεξ Πόιθρες, Ματέους Πόνιτκα, Μπίλι Μπάρον, και Τάισον Κάρτερ

Ενώ δύσκολα θα γυρίσουν πίσω στην Ζενίτ οι εξής παίκτες: Αρτούρας Γκουνάιτις, Μιτάουγκας Κουζμίνσκας, Κόνερ Φράνκαμπ, και Σαμπάζ Νέιπερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr