Ποδόσφαιρο

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τραυματίστηκε στο γόνατο!

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 19:42

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχώρησε από τη προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου με πρόβλημα στο γόνατο. 

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τραυματίστηκε στο γόνατο!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη σημερινή προπόνηση, μετά από ένα σουτ που βάρεζε, αισθάνθηκε ένα πόνο στο γόνατο. Κατευθείαν αποχώρησε για τα αποδυτήρια, για να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας.

Μάλιστα στην Ομοσπονδία της Πολωνίας, στο άκουσμα του τραυματισμού. Υπήρξε μία μαναστάτωση, αφού σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι σημαντικοί αγώνες για τα μπαράζ, με έπαθλο την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα γίνουν το προσεχές Νοέμβριο στο Κατάρ. Ενώ μία απουσία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, θα είναι πολύ καθοριστική.

Ωστόσο μετά από ανακοίνωση του Ιατρικού επιτελείου, ανέφεραν πως το χτύπημα στο γόνατο του Λεβαντόφσκι δεν είναι κάτι σοβαρό και εμπνέει ανησυχία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr