Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στον Ρεμί Καμπελά

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 16:33

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις κινήσεις τους για να μπορέσουν να αποσπάσουν το ναι του Γάλλου μεσοεπιθετικού που έμεινε ελεύθερος από την Κρασνοντάρ.

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στον Ρεμί Καμπελά

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σροι μεταγραφικό του στόχαστρο τον Ρεμί Καμπελά και έχει μπει στην τελική ευθεία αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Ρεμί Καμπελά. Που τον θεωρεί μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή για να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Κι έτσι έχει κάνει αρκετές επαφές μαζί του.

Ο 32χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Κρασνοντάρ. Θα γίνονταν αυτό το καλοκαίρι που έληγε το συμβόλαιο του. Ωστόσο αποφάσισε να κάνει χρήση του δικαιώματος που έδινε η FIFA, για τους ξένους παίκτες στη Ρωσία. Δηλαδή να μπορούν να φύγουν, ακόμα και να βρουν συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, έως τις 7 Απριλίου.

Βέβαια όσοι είχαν συμβόλαια με τις ρωσικές ομάδες και για τα επόμενα χρόνια, θα έπρεπε να γυρίσουν από το καλοκαίρι και μετά.

Ο Καμπελά ήταν μια άλλη περίπτωση καθώς έληγε το συμβόλαιο του. Στην παρούσα φάση είναι στο Μονπελιέ και κάνει ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει έναν τραυματισμό στη γάμπα. Θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα περίπου.

Πρόσφατα επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός του… χτύπησε την πόρτα. Μίλησε για τον φίλο του Γιαν Εμβιλά, που του έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καμπελά είναι έτοιμος να πει το μεγάλο ναι.

Και να υπογράψει στους Πειραιώτες συμβόλαιο δύο ετών, ενώ συζητείται και ένα πριμ υπογραφής που θέλει να πάρει.

Στην Γαλλία επιμένουν να λένε πως ο Ολυμπιακός και ο Ρεμί Καμπελά έχουν πλησιάσει αρκετά και δεν αποκλείεται να γίνει ο… γάμος.

Δεν αποκλείεται ακόμα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις. Βέβαια πάντα με αυτά που αναφέρουν στην Γαλλία. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει πει το παραμικρό για το θέμα. Και μέχρι να γίνει κάτι επίσημα, όλοι θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί για όσα γράφονται και ακούγονται.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.